Oto Yıkama ve Bakım

Deri Temizleyici Araba İç Dekontaminasyon İç Araba Spreyi Zengin Köpük Araba Tamir Ürünleri Cam Kauçuk Metal

₺121.46 ₺173.62
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w233059

Araç içi deri temizleyicimiz, etkili temizlik için mükemmel bir çözümdür!Güçlü emülsifiye edici formülü ile temas halindeki kir ve gresi hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebilir.Sadece bu değil, aynı zamanda UV hasarına karşı koruyucu bir tabaka ekleyerek aracınızın iç kısmının daha uzun süre bakımlı görünmesini sağlar.Jelkot yüzeylerde kullanım için ideal olan bu deri temizleyici, araçlarının iç kısmının işlevselliği ve görünümü ile ilgilenen her araç sahibi için olmazsa olmazlardan.

Özellikler:

Öğe türü: Araba köpük temizleyici

Net içeriği: yaklaşık 100 ml

Raf ömrü: üç yıl

Ana maddeler: iç temizleyici, yüzey aktif madde

Kullanım: Temizlik, her yüzeye uygun

Boyutu: resimde gösterildiği gibi

Ambalaj Listesi:

1 adet * Otomobil köpük cleane

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zahmetsiz Kir Giderme: Etkili araç içi temizleyicimizle aracınızın iç kısımlarını temiz ve bakımlı tutun.UV ışınlarının ve ısının neden olduğu hasarı veya solmayı azaltırken kiri ve kiri kolayca temizler.Gelişmiş bir sürüş deneyimi sağlayarak her köşeyi ve köşeyi yeniler.

2.Etkili Koruma: Araç içi temizleyicimiz sadece aracınızın içini temizlemekle kalmaz, aynı zamanda UV sağlayarak güvenli bir şekilde korur protection.It deri koltuklarınızın, gösterge panelinizin ve diğer yüzeylerinizin solmasını ve çatlamasını önler.Hem mobilya hem de otomobiller için uygun, uzun süreli koruma için ideal çözümdür.

3.Zahmetsiz Temizlik: Köpük temizleyicimizle yeni bir araba temizliği seviyesi yaşayın.Hafif ve konsantre formülü, kiri ve kiri anında emülsifiye eden doğal bileşenlerle zenginleştirilmiştir.Ellerinize veya çevreye zarar vermeyen zengin bir köpüğün rahatlığının tadını çıkarın.

4.Sorunsuz Bakım: Kullanımı kolaydır, sadece doğrudan istediğiniz alana püskürtün ve bir havluyla silin veya sponge.No durulama veya ovma needed.It kir, leke ve kokuları gidererek cildinizin parlak görünmesini ve güzel kokmasını sağlar.

5.Komple Temizlik Çözümü: Çok yönlü araç temizleyicimizle aracınızın iç yüzeylerini kolayca temizleyin.Kauçuk, deri, metal, kumaş, cam ve daha fazlası için uygundur, kir, toz ve lekeleri etkili bir şekilde temizler.Güçlü temizleyicimizle gösterge panelinizi, araba koltuklarınızı, direksiyon simidinizi ve pencerenizi lekesiz tutun.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : 100ml