Evde Depolama ve Organizasyon

Taşınabilir Geri Çekilebilir Çamaşır 180° Katlanabilir Kapalı Raf Halat Açık Ürünler Giysi çamaşır ipi Kurutma Sıkma Onlarca F7K5

₺162.45 ₺249.82
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1650

Belirleme:

Adı: Geri Çekilebilir Kurutmak

Renk: Beyaz, Siyah

Malzeme: ABS + TPU + alüminyum alaşım

Boyut: Astronot:13.2*8.8*4.7 cm/5.20*3.46*1.85 inç

Ayı:13.5*10.3*4.5 cm/5.31*4.05*1.77 inç

Tanım:

Benzersiz tasarım: Otomatik kilitleme tasarımı, uzunluk serbestçe kontrol edilebilir, halat uzunluğu 4 metreye kadar serbestçe geri çekilebilir, uzunluğu kontrol etmek için ücretsiz, yavaş bir geri çekme tasarımı ile, giysileri yerinde tutmak için rüzgar geçirmez asılı deliklerimiz, ağırlık nedeniyle giysilerin hasar görmesi konusunda endişelenmenize gerek yok veya toplanan rüzgar, kurutma etkisini artırır.

KALİTELİ MALZEME: Halat, 0,78 inç daha geniş, sağlam ve dayanıklı, kırılması kolay olmayan kompozit yüksek yoğunluklu TPU malzemeden yapılmıştır.Gövde ABS birinci sınıf malzemeden yapılmıştır, su geçirmezdir ve düşmeye karşı daha dayanıklıdır.

Kullanımı kolay: Delik açmaya gerek yok, sadece bir çıkartma ve bir tıklama, kurulum sadece on saniye sürüyor, delme aletlerine sahip olmama konusunda endişelenmeyin, 72 saat bekleyin ve kullanıma hazır olun.Ayı modeli, iki kalınlaştırılmış uzay alüminyum malzeme tokası, çok amaçlı, sabit bir ip ile birlikte gelir ve ayrıca birçok faydası olan eşyaları asabilir.

YERDEN tasarruf:Duvara karşı 180 ° katlanmış, yerden tasarruf sağlayan, duvara karşı kullanılmadığında her yere monte edilebilir, güzel ve görünmez yer kaplamaz.Yerel koşullara göre doğru kurulum açısını seçin, sınırsız alan kullanabilirsiniz.

Yaygın kullanım:İç ve dış mekan geri çekilebilir çamaşır ipi için uygundur, bir ailenin kıyafetleri için kullanılabilir, portatif geri çekilebilir bir çamaşır ipine sahip olmaya değer.Güçlü ağırlık kapasitesi ile kurutmak için kullanılabilir quilts.It 40 kg yükleyebilir ve büyük yorganlar kolayca kurutulabilir.

paket listesi:

1 * Geri Çekilebilir Çamaşır İpi

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : Plastik
  • Uzunluk : 1-9 m
  • Kaynak : Anakara Çin