Evde Depolama ve Organizasyon

102 Paket T Sonrası tel tutucu S Sonrası Klipleri çit teli Gerginlik Aracı Takmak İçin çit teli T Direkleri tel tutucu

₺474.67 ₺878.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w9409

102 Paket T Sonrası tel tutucu S Sonrası Klipleri çit teli Gerginlik Aracı Takmak İçin çit teli T Direkleri tel tutucu

Miktar açısından zengin: ihtiyaçlarınızı ve değiştirmenizi karşılamak için yeterli miktar ve iyi kombinasyonlar ve bazılarını başkalarıyla da paylaşabilirsiniz

Taşıması kolay-Tel çit klipsleri küçük ve hafiftir, fazla yer kaplamaz, taşımanız için uygundur

Sağlam malzeme: çit teli tornalama aleti ve T-direk klipsleri paslanmaz çelikten yapılmıştır, sağlam ve sağlam, güvenilir ve güçlüdür, kırılması veya paslanması kolay değildir, bu da size uzun süre hizmet edebilir

Kullanımı kolay: tel tornalama aleti, teli bükmek için 2 braket ile tasarlanmıştır ve dirsek kısmını sınırlı bir alanda sola ve sağa bükmek için kullanabilirsiniz, kullanmanız kolay ve rahattır

Yaygın olarak kullanılan: Bu T-post çit klipsleri, teli çite sabitlemek ve tellerin düşmesini önlemek için at teli, koyun teli, çiftlik çiti, sokak çiti, bahçe çiti vb. Için yaygın olarak kullanılabilen pratik araçlardır. kapalı ve iyi sabitleme ve koruma sağlar

Özellikler:

Güzel hediyeler

Bu tel çit klipsleri arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza, akrabalarınıza, aile üyelerinize, komşularınıza ve sevdiğiniz ve sevdiğiniz diğer kişilere nakliye için uygundur, bu hediyeleri almaktan mutluluk duyacaklardır.

Faydalı özellikler:

Metal çit klipsleri çoğu çit için uygundur ve çit koruma ihtiyaçlarınızı karşılamak için montajı kolaydır.

Özellikler:

Malzeme: Paslanmaz çelik

renk: Gümüş

Paket içeriği:

100 x T-sonrası klipler

2 x Çit Sarıcı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

hakkımızda

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Ödeme hakkında

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.telmaytap.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Gönderiler Hakkında

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.telmaytap.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Satış Sonrası Servis hakkında

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin