Evde Depolama ve Organizasyon

2 Paket Göz Farı Makyaj Paleti Organizatör, 7 Bölüm Bölünmüş Paleti Tutucu Ekler Göz Farı Depolama Organizatör(2 Boyutu)

₺317.07
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w11315

2 Paket göz farı makyaj paleti organizatör, 7 bölüm bölünmüş Palet tutucu ekler göz farı depolama Organizatör(2 boyut) Paket içerir: Farklı kozmetikler için depolama ihtiyaçlarınızı karşılamak için 2 makyaj paleti organizatör, şeffaf renk, 2 boyut alacaksınız.

Dayanıklı ve Su Geçirmez: 7 bölümlü bölünmüş palet tutucu uç akrilikten yapılmıştır ve birden fazla işlemle işlenir.Yüzey pürüzlülük olmadan pürüzsüz ve düzdür, kenarları yuvarlaktır ve ellerinize zarar vermez, su geçirmez ve dayanıklıdır, zarar görmesi kolay değildir.

Büyük Kapasite: Göz farı paleti makyaj organizatörü büyük bir kapasiteye sahiptir, yaşamınız için uygun olan ihtiyaçlarınıza göre kullanmayı seçebilirsiniz.

7 Bölme: Göz farı paleti kozmetik düzenleyicisinin monte edilmesine gerek yoktur.Bölme tasarımı kolay kullanım için kullanılır storage.It kozmetik almak daha uygun ve hızlıdır.Yerden tasarruf etmek ve masaüstünü daha düzenli ve düzenli hale getirmek için iki boyutlu makyaj paleti düzenleyicisi birleştirilebilir.

Geniş Uygulama: Makyaj paleti organizatörü basit ve cömerttir, temizlenmesi kolaydır, günlük kullanım için uygundur, yatak odaları, tuvalet masaları, banyolar, kitap rafları ve diğer yerler için uygundur, güçlü uygulanabilirliğe sahiptir.

Renk: şeffaf

Malzeme: akrilik

Paket içeriği:

1 x büyük depolama rafı (12. 5x17x4 cm)

1 x küçük depolama rafı (8. 5x17x4 cm)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Kullanmak : Rujlar