Oto Yıkama ve Bakım

Araba Temizleyici Mendil Kir Toz İçin Tüm Amaçlı Yağmur Sis Geçirmez Deri Mendil Oto Kamyon SUV Motosiklet Scooter İç Yıkama

₺89.05 ₺127.24
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1505

Tanım:

Mobilya için uygun maliyetli Deri Mendillerimizle deri kanepelerinizi yeni gibi görünmesini sağlayın!Mendillerimiz çatlamayı, kırışmayı veya aşınmayı önler ve kir birikimini gidererek kullanım ömrünü uzatır. furniture.No tanıtımı tanıtmamız gerekiyor, mendilimiz kendisi için konuşuyor.

Belirleme:

Ürün adı: Araba Deri Koruma Mendilleri (80 adet)

Ürün stili: siyah

Ürün malzemesi: gazlı bez + su yok

Uygun modeller: genel amaçlı

Ürün kullanımı: temizlik ve bakım

Ürün özellikleri: deri bakımı, derin bakım

Ürün Listesi:

Araba deri bakım mendilleri x 1 paket (80 adet)

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş Deri Bakımı: Deri mendillerimiz, deri ürünlerinize nihai koruma ve beslenme sağlar, kalıcı bir parlaklık sağlar ve yaşlanma belirtilerini onarır.

2.İyileştirilmiş Sonuçlar: Deri yüzeylerinizdeki kiri ve kiri zahmetsizce temizleyen Deri Mendillerle daha derin bir temizlik deneyimi yaşayın.Benzersiz tasarımları sayesinde üstün sonuçlar elde etmek için daha az mendil kullanarak daha verimli temizlik yapabilirsiniz.

3.Çok Yönlü Temizlik Çözümü: Bu mendillerle deri eşyalarınızın ömrünü uzatın.Kir, kir ve lekeleri etkili bir şekilde temizleyen benzersiz formülü ile her türlü deri ürününde, temiz araba iç mekanlarında, ayakkabılarda, giysilerde, kanepelerde, çantalarda ve daha fazlasında kullanım için güvenlidir.

4.Kolay Bakım: Deri yüzeyleri mendillerimizle saniyeler içinde temizleyin.Basit bir işlemle toz ve kiri ortadan kaldırın.Sorunsuz deri bakımı için mükemmeldir.

5.Kullanışlı ve Çevre Dostu: Deri Mendillerimiz, deri eşyalarınıza nazik davranan özenle seçilmiş malzemelerle yapılır.Bir pakette 80 adet ile haftalarca dayanmanız, paradan tasarruf etmeniz ve israfı azaltmanız için yeterlidir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : Deri Yenileme
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Öğe Türü : Deri ve Döşeme Temizleyici
  • Ürün Ağırlığı : 235g
  • Malzeme Türü : gazlı bez + su yok