Oto Yıkama ve Bakım

Hızlı kaplama spreyi 425 Ml Hızlı Kaplama Araba Kaplama Maddesi Güçlü Suya Dayanıklı ıslak Ve Kuru Kaplama Malzemeleri Otomotiv İçin

₺137.85 ₺205.66
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2954

Yağ lekelerini çıkarmak ve güçlü bir koruyucu film oluşturmak için mükemmel olan Araba Kaplama Spreyimizi tanıtmak.Islak karoserlerde kullanılabilir ve iz bırakmadan anında parlar.Zorlu lekelere elveda deyin ve aracınızı kolaylıkla koruyun!

Belirleme:

Net içeriği: 425 ml

Nazik ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Ambalaj Listesi:

Sprey Kaplama Maddesi*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Uzun Ömürlü Parlaklık: Araba Kaplama Ajanımız, aracınızın rahatsızlığını ustalıkla korur ve pürüzsüz, kir önleyici bir tabaka ile ömrünü uzatır.Kir ve yağ lekelerini en aza indirmek, aracınızı uzun süre parlak tutarken temizlik sürelerini kısaltır ve bakım maliyetlerini düşürür.

2.Kolay Kullanım: Aracınızı kaplama ajanımızla zahmetsizce dönüştürün.Bakımı kolay formülü ile hem ıslak hem de kuru karoserlerde aracınızı tertemiz tutabilirsiniz.Kullanımı kolay özelliği sorunsuz uygulama sağlar.

3.Hızlı Kaplama: Araç Kaplama Ajanımızla aracınızı toza, çizilmelere ve daha fazlasına karşı koruyun.Son teknoloji bir formül kullanarak, küçük bir sprey, çeşitli hasarlardan koruyan güçlü, uzun ömürlü bir film oluşturabilir.

4.Sürüş İmajını İyileştirin: Araba Kaplama Ajanımız, aracınızın rahatsızlığını eski ihtişamına geri yükler.Sürüş imajınızı geliştiren parlak ve anında parlak bir makyaj elde edin.Süren parlaklık ile güvenle sürün.

5.Üstün Hidrofobik Performans: Araba Kaplama Maddemiz, güçlü suya dayanıklılığı sayesinde yağmurun sihir gibi kaymasını sağlar formula.No geride kalan iz, arabanızı uzun süre temiz tutun.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : Kaplama kristal