Oto Yıkama ve Bakım

Araba Yıkama Ve Bakım Malzemeleri Su Geçirmez Araba Yıkama Mikrofiber Eldiven Kolay Kuru Oto Detaylandırma otomotiv yıkama malzemeleri

₺115.87
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w4348

Mermi Noktaları:

1. [Hızlı Temizlik ] Araba Yıkama Eldiveni, çıkmaz uçlar olmadan verimli ve hızlı bir şekilde temizlenir, ulaşılabilecek dar, küçük ve önyargılı yerler yapar, kaymaz ve arabayı temizlemesi kolaydır.

2. [Araba boyası Dostu ] Araba yıkama için yıkama Eldiveni, yumuşak ve yoğun peluş malzemeden yapılmıştır, araba boyası için güvenli ve dostudur, boyayı çiziksiz etkili bir şekilde korur.

3. [Dayanıklı Yıkama Eldiveni ] Yün Araba Yıkama Eldiveni, geniş alanların silinmesi ve temizlenmesi için zahmetsizdir, enerjinizden ve zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlar ve rafine dikişli büyük veya küçük eller için esnek kullanım sağlar.

4. [Nefes Alabilen ve Aşınmaya Dayanıklı] Araba Temizleme Eldiveni kalın, nefes alabilen ve aşınmaya dayanıklı, yumuşak, narin, düşmesi kolay olmayan ve ellerinize zarar vermeyen, güçlü su emme ve yüksek yoğunluklu peluşa sahiptir.

5. [Yaygın Olarak Uygulanabilir ] Çiziksiz Araba Yıkama Eldiveni, temizlik işiniz için pratik bir araçtır, arabanızı veya kamyonunuzu temizlemek için kullanılır ve ayrıca mutfak, yatak odası ve banyo temizliği için uygundur.

Tanım:

1. Geniş bir alanı silin, aracı çıkmaz olmadan kolayca yıkayın.Etkili boya koruması, çizik yok.İyi su emme, yüksek yoğunluklu peluş.

2. Yumuşak ve kalın yapağı, kiri kolayca temizlemenizi sağlar.

Belirleme:

1. Adı: Yün Araba yıkama Eldiveni

2. Boyutu: yaklaşık 21*14 cm/8.26 * 5.51 inç

3. malzeme: peluş

4. Ağırlık: 90 gram

Paket Listesi:

Yün Araba Yıkama Eldiveni * 1 Adet

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin