Araba Tamir Aracı

153 Adet İzle tamir kiti Profesyonel Bahar bar gereçleri seti, İzle pil değiştirme Aracı Kiti, saat kayışı bağlantı pimi Aracı Seti

₺328.80 ₺483.42
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w14706

153 Adet İzle tamir kiti Profesyonel bahar bar gereçleri seti, İzle Pil değiştirme Aracı Kiti, saat kayışı bağlantı pimi Aracı seti komple hepsi bir arada SET: Deneyimli bir saatçi veya sıradan bir sahip olsanız da, 153 adet saat tamir kiti bir zorunluluktur.Bu set, saatinizi onarmak ve bakımını yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.Kasa açıcı, yaylı çubuk aleti, bağlantı sökücü vb.Gibi farklı işlevlere sahip aletler içerir.

ÇOK FONKSİYONLU: Saat tamir seti, profesyonellerin ve yeni başlayanların saat sırtlarını açma, saat kayışını ayarlama, saat pillerini değiştirme gibi ortak görevleri yerine getirmeleri için mükemmeldir.Sadece saatler için değil, bu aletler oyuncaklar ve küçük elektronikler için de iyi yardımcılardır.

UZUN ömürlü VE dayanıklı: Bu sağlam tamir kiti ile yüksek kaliteli onarımlar her zamankinden daha kolay.Bir kit ömür boyu sürecek.

KOLAY SAKLAMA ADN taşınabilir: Siyah naylon bonus fermuarlı taşıma çantasında bulunan tüm saat tamir araçları.Taşıması, saklanması ve bakımı kolaydır.Küçük ve hafif, saatinizi her yerde onarmak için taşıyabilirsiniz.

Malzeme: Alaşım + ABS + Bakır + Plastik + EB

Fotoğraf Rengi

Paket içeriği:

1 * İzle Tamir Kiti

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin