Araba Tamir Aracı

Dent Onarım Araçları Çok Fonksiyonlu Dent Onarım Çektirme Güçlü Rulman İle Ev Tamir Araçları Otomobil Buzdolabı İçin

₺147.91 ₺295.83
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w30252

Maksimum çok yönlülük için 18 ara parça içerir.Güvenli ve etkili göçük için yüksek yük taşıma kapasitesi ve diş contası removal.No aracınız için güvenli hale getirmek için delme veya zımparalama gereklidir.

Özellikler:

Ürün adı: Dent onarım köprü aracı

Malzeme: Naylon

Ürün özellikleri: Güçlü ve dayanıklı, güçlü yük taşıma kapasitesi

Ürün boyutu: (yaklaşık.)18 * 9.5 cm/7.09 * 3.74 inç

Ambalaj Listesi:

1 takım * Oto dent tamir kiti

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok yönlü tamir kiti: Otomobil gövdesi için bu dent onarım kaldırma kiti, farklı göçük kaldırma ihtiyaçlarını karşılamak için çektirme otomatik göçük tamir kiti ve 18 ara parça içerir.

2.Dayanıklı Metal Dent Çektirme Seti: Bu otomatik Dent tamir kiti, olağanüstü yük taşıma kapasitesi, sağlam dayanıklılık ve uzun servis ömrü sağlayan mükemmel metal malzemeden ustalıkla üretilmiştir.

3.Çevre Dostu Seçim: Yapışkan contası ve güçlü yapışması ile otomatik göçük tamir kitimiz, boyaya zarar vermeden ezikleri düzeltmenin çevreye duyarlı bir yolunu sunar.

4.Yenilikçi Dent Onarım Yöntemi: Otomatik Dent Tamir Kitimizle araba eziklerine elveda deyin.Vantuz prensibinden yararlanarak delme veya zımparalama yapılmaz needed.No araba boyasının hasar görmesi garanti edilir.

5.Çok Fonksiyonlu Dent Onarımı: Bu otomatik dent tamir kiti ile inatçı eziklere ve kırışıklıklara elveda deyin.Çok amaçlı aletleri bisiklet çerçeveleri, motosiklet tankları ve hatta otomotiv gövde parçaları üzerinde çalışır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Oto Dent Tamir Takımı