Araba Tamir Aracı

Lastik Tamir Çivi Vakum Lastiği Tamir Güçlü Ve Elastik Vakum Lastiği Tamir Hızlı Takım İçin motosiklet bisiklet Elektrikli

₺12.48 ₺24.96
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w15089

Lastik tamir vidalı tapalarımız, aracınızın lastikleri için dayanıklı bir sabitleme sağlayan özel lastik çivilerden yapılmıştır.Kalın malzeme ve doğal kauçuk kaplı yüzeyler gevşemeyi ve kaymayı önleyerek güvenli bir sızdırmazlık sağlar.Patlak bir lastiğin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin, sizi yolda tutmak için lastik tamir vidalı tapalarımıza güvenin.

Belirleme:

Adı: Lastik lastik tırnak

Malzeme: Yüzey galvanizli metal iplik + doğal kauçuk (şeffaf tutkal

Uygulanabilir modeller: Elektrikli araçlar / motosikletler / bisikletler ve diğer vakum lastikleri

Lastik tamir boyutu: 1mm-5mm yara

Tip: Büyük, Küçük (isteğe bağlı)

Boyut: Ayrıntılar sayfasına bakın

Özellikler: 10 adet / takım

Uygulanabilir: Arabalar, motosikletler, bisikletler

Ambalaj Listesi:

Lastik Tamir Aracı* 1 takım (10 adet)

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hızlı Düzeltme: Lastik lastik çivilerimiz, lastik çıkarmadan delinmeleri sabitlemek için sorunsuz bir çözüm sunar.Kullanımı kolay tırnaklarımızla, göz açıp kapayıncaya kadar pürüzsüz ve sorunsuz bir sürüşün tadını çıkarın.

2.Zahmetsiz Uygulama: Lastik lastik çivilerimiz ile doğal kauçuk malzeme sayesinde sorunsuz ve güvenli bir sürüşün keyfini çıkarabilirsiniz.Kalın ve dayanıklı yapı, kolayca sızmamalarını veya delinmemelerini sağlar.Sadece sıkmak için dönün ve güvenle yola çıkın.

3.İyi Esneklik ve Hava Sızdırmazlığı: Doğal kauçukla sarılmış lastik lastik çivilerimiz, pürüzsüz ve istikrarlı bir sürüş sağlayan büyük elastikiyet ve hava sızdırmazlığına sahiptir.Güçlü ve esnek yapıları, lastiğin performansından veya hava sızdırmazlığından ödün vermez.

4.Daha güçlü Tutuş: Daha güvenli bir uyum için lastik lastik çivilerimizin çapraz desenini derinleştirin.Herhangi bir arazide daha güçlü bir tutuş için kaymayı ve gevşemeyi önleyin.Eşleşen tornavidayla mükemmel, sıkı bir anastomoz yapın.

5.Geniş Uygulama Yelpazesi: Bu lastik lastik çiviyi kolaylıkla takın ve çıkarın, kaygan yollarda otomobillerin, elektrikli motosikletlerin, motosikletlerin ve bisikletlerin tutuşunu ve çekişini artırın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Özel Özellikler : Lastik Lastik Çivi