Elektrikli El Aletleri

950 W Hava Blower Pompa Fan Ticari Şişme Fedai Blower için Şişme Sıçrama Ev ve Yaşam Dolu Kale

₺2 115.33 ₺4 700.66
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8954

Tanım

Evde şişirilebilir ürünleriniz varsa, verimli bir şişirilebilir üfleyiciye ihtiyacınız olmalıdır.Şişirilebilir üfleyicimiz idealiniz olacak choice.It çok güçlü ve dayanıklı olan alev geciktirici ve kalınlaştırılmış PP malzemeden yapılmıştır.Ayrıca, yüksek verimlilik ve güçlü rüzgar gücü ile çalışır.Düşük gürültülü çalışma, kullanırken başkalarını rahatsız etmeyecektir.

Belirleme

Renk: Sarı

Malzeme: PP

Güç: 950 W (1.25 HP)

Gerilim: 220V

Gürültü: 60-75 dB

Frekans: 50Hz

Basınç: 2200Pa

Akış: 680m3 / saat

Kordon Uzunluğu: 2 M/6.6 ft

Sertifika: UL / CUL / CE

Fiş Standart: AB

Brüt Ağırlık: 8.5 kg / 18.74 lbs

Net Ağırlık: 8 kg / 17.64 lbs

Paket Boyutu: 44 * 40.5 * 27 cm/17.32*15.94*10.63 inç

Ürün Boyutu: 44.2*25.5*41.7 cm/17.4*10.04*16.42 inç

temel özellikler

Güçlü Rüzgar Gücü: 950W güç ve 680m3/h akış ile bu üfleyici çok güçlü bir rüzgar üfleyebilir.Güçlü rüzgar, şişirilebilir ürünlerinizi hızla şişirebilir ve zamandan tasarruf edebilir.

Enerji tasarrufu: Bu üfleyici, enerji tasarrufu sağlayan bir motorla donatılmıştır, bu nedenle onu kullanmak elektriğinizin çoğunu boşa harcamaz ve elektrik faturanızdan tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Büyük Dayanıklılık: Bu üfleyici kabuğu, çok darbeye dayanıklı ve kalınlaştırılmış alev geciktirici ve kalınlaştırılmış PP malzemeden yapılmıştır. impact-resistant.It üfleyicinizin uzun süre kullanılabilmesi için motoru içeride iyi koruyabilir.

Kullanımı Güvenli: Anahtar, ıslak koşullarda üfleyiciyi açmanız/kapatmanız için yeterince güvenli olan şeffaf bir kapağa sahiptir.Üfleyici ayrıca kalınlaştırılmış tel ile donatılmıştır, böylece kullanım sırasında güvenliğiniz en üst düzeye çıkarılabilir.

Düzgün Çalışma: Portatif üfleyicilerimiz, üfleyicinin mükemmel performansını ve uzun süreli düzgün çalışmasını etkili bir şekilde garanti edebilen yüksek kaliteli bir motor kullanır.

Düşük Gürültü: Bu üfleyicinin üretiminde birçok test yaptık ve pervanenin, rüzgar tamburunun ve havanın gürültüsünü en aza indirmeye çalışıyoruz friction.So bu üfleyici, kullandığınızda başkalarını rahatsız etmek için çok fazla gürültü üretmez.

Taşıması/Saklaması Kolay: Bu üfleyici hafiftir ve küçüktür, böylece az yer kaplar ve saklanması ve taşınması kolaydır.Şişme botunuzu şişirmek için açık havada kolayca taşıyabilirsiniz.

Kullanımı kolay: Gücü taktıktan ve anahtarı açtıktan sonra üfleyici başlayacaktır working.So karmaşık bir işlem süreci olmadan kolayca kullanabilirsiniz.

Hızlı ısı dağılımı: Kabuktaki delikler sadece üfleyiciye hava sağlamakla kalmaz, aynı zamanda makinenin ömrünü uzatarak ısıyı hızla dağıtmasına yardımcı olur.

Şık Görünüm: Bu üfleyicinin şekli sevimli bir salyangoza çok benziyor.Parlak sarı rengi de çok güzel görünüyor lively.It tıpkı şık bir dekorasyon gibi.

Garantili Müşteri Hizmetleri: Memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir, sizin için her şeyi doğru yapacağız.Ürünlerimizden memnun değilseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz ve mağazamızda keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlayacağız.

Detaylar

Koruyucu Ağ: Giriş ve çıkış portları, ellerinizin yanlışlıkla makineye girmesini önlemek için bir ağ ile tasarlanmıştır.Ayrıca, ağ tasarımı ayrıca enkazın makineye solunmasını önleyerek makineye zarar verir.

Tutamak: Tutmanızı ve taşımanızı kolaylaştırmak için üfleyicinin arkasında küçük, rahat bir tutamak tasarladık.

Sabitleme Delikleri ve Topraklama Çivileri: Makinenin tabanında sabitleme delikleri vardır.Üfleyiciyi toprağa sıkıca çivilemek için pakete dahil olan topraklama tırnaklarını kullanabilirsiniz.Sabit makine, kullanmanız için daha uygun olan kararlı olacaktır.

6,6 ft Güç Kablosu: Üfleyicinin kablo uzunluğu, günlük kullanımınız için yeterince uzun olan 6,6 ft'dir.

Uygulama

Balonlar, şişme botlar, şişme küvetler, şişme fedailer, şişme kaleler, şişme reklamlar, şişme süslemeler, açık hava sıçrama evleri, su kaydırakları, engel parkurları, havalı kanepeler ve diğer uygun şişme fedailer gibi çeşitli şişme ürünler için uygundur.

nasıl kullanılır

Adım 1: Şişirilebilir ürün konektörünü üfleyici çıkışına bağlayın.

Adım 2: Güç kaynağına bağlayın ve üfleyici güç anahtarını açın.

Paket içeriği

1 * 950 W Üfleyici

4 * Zemin Çivi

Notlar

1.Üfleyici darbeye dayanıklı olmasına rağmen, kullanım veya nakliye sırasında şiddetli çarpışma ve titreşim de kesinlikle yasaktır.

2.Asit, alkali, yağ, su vb.üfleyiciye daldırılması kesinlikle yasaktır.Lütfen neme dikkat edin ve havalandırıldığı ve asit, alkali ve tüm aşındırıcı gazlardan arındırılmış kuru bir yere koyun.

3.Kullanım sırasında hava girişi engellenmemelidir, lütfen keskin ve sert döküntülerin ve halatların üfleyiciye solunmasını önleyin.

4.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle çekim ışığı ve 1-3 cm hatanın neden olduğu hafif renk farkına izin verin ve sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Basınç : Orta Basınç
  • Anma Gerilimi : 220V
  • Motor tipi : Fırçasız
  • Gürültü : 60-75 dB
  • Sıklık : 50Hz
  • Vat miktarı : 800W-999W
  • Güç Kaynağı : Pil
  • Malzeme : PP
  • Model Numarası : Üfleyici
  • Tip : Şişme Üfleyici
  • Marka Adı : CNCEST'İN
  • Anma gücü : 950W
  • Net ağırlık : 8KG
  • Uygulama : hava üfleyici
  • renk : Sarı
  • Kaynak : Anakara Çin