Elektrikli El Aletleri

2X Elektrikli hava pompası Makita 18V Lityum Pil İçin Akülü Hava Şişirme İçin led ışık İle Lastik Pompalama / Top Şişirme

₺1 763.42
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w217484

Makita 18V Lityum Pil için 2X Elektrikli Hava Pompası Lastik Pompalama/Top Şişirme için LED Işıklı Akülü Hava Şişirme Hassas izleme, otomatik basınç ölçümü, hata çubuğu 0,05'ten az.

Akıllı dijital ekran, hemen tamamen durur, izlemeye gerek yoktur, lastik basıncı önceden belirlenmiş bir değere ulaştığında, aşırı yüklenme tehlikesini ortadan kaldırarak otomatik olarak enflasyonu durdurur.

LED ışıkları ile.

Kablosuz hızlı şarj, sürükleme sorununa veda edin, konum/mesafe ile sınırlı değil, 4 kablosuz lastik/hava enflasyonu, sınırsız enflasyon ile tüm araca kolayca ulaşın.

Sert ve dayanıklı şişme tüp, aşınmaya dayanıklı naylon örgülü şişme tüp, donma önleyici ve kırılmayan, patlamaya dayanıklı ve yüksek sıcaklık dayanımı.

Küçük ve taşınabilir, yolda araba ile, herhangi bir zamanda yanıt veren, kompakt gövde tasarımı, arabanın her yerinde görülebilir, kritik anlarda üstüne koymayı reddetti.

Belirleme:

Adı: Elektrikli hava pompası

Gerilim: 21V

Akım: 10A

Güç: 200 W

Basınç: 830psi

Hava hacmi: 12L / dak

Uygulama kapsamı: lastik pompalama / top şişirme

Uygulanabilir pil: Uygulanabilir 18 V Makita lityum pil (pilsiz)

Şişme tüp uzunluğu: 65 cm

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: Plastik

Paket içeriği:

2 Takım x Elektrikli Hava Pompası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : FGHGF'NIN sohbeti