Evcil Hayvan Ürünleri

Kaplumbağa Basking Platformu Kaplumbağa Habitat Simülasyon Çim Rampası Kaplumbağa Dock Yüzen Ada Merdiven Enayi Platformu Sürüngen Kurbağa

₺131.52 ₺263.04
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8530

Mermi Noktaları:

1. Suni Yeşil Çim: Suni yeşil çim ile halı kaplı olan Kaplumbağa Güneşlenme Platformu, çekiş ve tutuş sağlar ve kaplumbağalar için çok çekicidir.

2. Sağlığı Etkili Bir Şekilde Canlandırın: Güneşlenme Platformu, kaplumbağanın metabolizmasını ve fiziğini artıran ve kaplumbağayı güneşte parlamaya tırmanmaya teşvik eden kaplumbağa kabuğunun yumuşamasını önler.

3. Yüksek kaliteli Malzeme: Sıkı bir akrilik ve suni çim malzeme seçiminden yapılmış Sürüngen Güneşlenme Platformu, yabancı kokulardan arındırılmış güçlü ve dayanıklıdır ve evcil hayvanlarınız için güvenlidir.

4. Çift Enayi tasarımı: Çift büyük boy enayi tasarımı ile donatılmış, su kaplumbağaları için güneşlenme platformu sabit kalacaktır ve istediğiniz yere konabilir.

5. Yaygın Kullanım: Çeşitli uygulamalar için kullanılan Kaplumbağa Platformu, kaplumbağalar, kurbağalar, semenderler, semenderler ve sürünmeyi seven herhangi bir hayvan veya amfibi için uygundur.

Tanım:

1. Benzersiz Tasarım: Kaplumbağa dinlenme platformunun dışı, kaplumbağalar için çok çekici olan çekiş sağlayan suni yeşil çim ile kaplıdır.

2. Fiziksel Zindeliği Geliştirin: Kaplumbağa dinlenme terası kaplumbağaları güneşte tırmanmaya ve parlamaya teşvik eder, kaplumbağa kabuğunun yumuşamasını önler ve metabolizmayı destekler.

3 Yüksek Kaliteli Malzeme: Kaplumbağa rampası terası, dayanıklı, güvenli ve kokusuz ve evcil hayvanlarınız için güvenli olan akrilik ve suni çimlerden yapılmıştır.

4. Çift Vantuz: Kaplumbağa rampa standımız 2 ekstra büyük vantuz ile donatılmıştır, istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz ve sabit kalacaktır.

5. Çok fonksiyonlu: Akvaryum platformu kaplumbağalar, kurbağalar, semenderler, semenderler ve sürüngenleri veya amfibileri seven herkes için uygundur.

Belirleme:

1. Adı: Kaplumbağa Dinlenme Basking Platformu

2. Malzeme: suni yeşil çim, akrilik

3. Boyutu: gösterildiği gibi

Ürün Listesi:

1 * Kaplumbağa Güneşlenme Platformu

2 * vantuz

Notlar:

1. Farklı aydınlatma ve ekran Ayarları nedeniyle ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : kaplumbağa güneşlenme platformu
  • Malzeme : Plastik
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Sürüngen Süslemeleri Türü : Sarmaşıklar