Evcil Hayvan Ürünleri

Kuş Evleri Besleyici Su Geçirmez Katı Yazlık Ahşap Vahşi Kuş Besleyici Dayanıklı Ahşap Asılı Kuş Besleyici Sundurma Kuş Evi

₺241.43 ₺483.05
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w11081

Özellikler:

Bu Kuş Evleri besleyici, dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklı, ağır hizmet tipi ahşaptan yapılmıştır.Sadece güneşi değil, yağmuru da engelleyebilir.

Dışarısı için bir kuş yuvası besleyici sadece bir kuş besleyici değil, aynı zamanda bir bahçe dekorasyonudur.Kesme tasarımı, tohumun görülmesini kolaylaştırır.

Daha büyük kapasitemizle, çok fazla sinek kuşu depolayabilir ve şeffaf gövde, ne zaman yenileneceğini izlemeyi kolaylaştırır!

Ürün Adı: Ahşap Sinek kuşu Besleyici

Ambalaj: OPP torba

Liste:

Ahşap Sinek Kuşu Besleyici*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Dayanıklı Malzeme】 Bu Kuş evleri besleyici, dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklı, ağır iş ahşabından yapılmıştır.Sadece güneşi değil, yağmuru da engelleyebilir.

Aynı zamanda tüm kapağı parlatılır ve pas önleyici kaplama da uzun süre saklanabilir.

2.【Benzersiz Açık Geniş Tasarım】 Kuş evleri besleyicisinin dışarısı için içi boş tasarımı, kuş evlerinin kalan seviyesini gözlemlemeyi kolaylaştırır.seeds.It sadece bir kuş besleyici değil, aynı zamanda bir bahçe dekorasyonudur.

3.【Güçlü Depolama Alanı】 İkna etmek için bu ahşap asılı kuş besleyicide çeşitli tohumlar saklanabilir birds.It çok fazla sinek kuşu tutabilir çünkü daha büyük kapasitesi ve şeffaf gövdesi, ne zaman yeniden stoklanacağını görmeyi kolaylaştırır!

4.【İdeal Dekorasyon Performansı】 Verandamız dışarıdaki küçük Asılı kuş besleyicisi tarafından daha canlı hale getirilir.Ek olarak, hem avlu için dekoratif bir unsur hem de yiyecekler için önemli bir rüzgar ve hava koruması görevi gören sazdan bir kulübe içerir.

5.【Harika Hediye】 Bu Kuş besleyici ahşap, arka bahçede kuş besleme ve kuş gözlemciliği için kuş severler için harika bir hediyedir.Çocuklar ve yetişkinler beslenen yabani kuşları izleyebilir ve şarkılarını dinleyebilir.Ayrıca anneler Günü için eşsiz bir bahçe dış dekorasyon hediyesi.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Plastik
  • Tip : kuşlar