Mutfak, Yemek ve Bar

USB Küçük Domuz Ayçiçeği Tohumu Soyma Artefakt, Otomatik Ayçiçeği Kavun Tohumu Soyucu Makinesi Açacağı Tembel Artefakt

₺350.60 ₺584.21
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8141

[Kavun Tohumu Açacağı]: Akıllı anti-tutam tasarımı, hassas anahtar, yüksek torklu motor, uzun pil ömrü, küçük ve taşınabilir, kabuğun hızlı açılması, Android veri kablosu şarjı, kontrol çipi.

[Hassas Anahtar, Açık]: Kullanıcıların kullanması için uygun, kullanıcı dostu, optik geri bildirim, sorunsuz kullanım.Kavun tohumlarının geleneksel manuel soyulmasıyla karşılaştırıldığında, ayçiçeği tohumu kraker makinesinin belirgin avantajları vardır. speed.It kavun tohumlarıyla uzun süreli temastan dolayı parmak derisine zarar vermez.

[Yüksek torklu Motor]: Kabuğun yüksek verimli açılması, büyük torklu redüksiyon motoru, kabuğun açılmasının hasarını azaltmak ve kabuğun verimli açılmasını gerçekleştirmek için optik algılama ile işbirliği yapar.

[Dişleri Koruyun ve Hasarı Önleyin]: Genellikle kavun tohumları yiyin, diş hasarına neden olur, ürün etkili bir şekilde hasarı önler ve dişleri korur.

[Güçlü pratiklik]: Elektrikli kavun tohumu makinesi evde, ofiste, yurtta vb. Kullanım için uygundur on.It çocuklarınıza veya kız arkadaşınıza hediye olarak sunulmak için iyi bir seçim olan mini ve sevimli bir görünüme sahiptir.

Renk: pembe

Malzeme: plastik

Boyut: 9x10x12cm

Paket içeriği:

1 * Ayçiçeği çekirdeği soyucu (rastgele ifade, belirtilen ifadeyi kabul etmeyin)

1 * USB kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Toptan ve damla nakliye hem karşılandı?

Toptan müşteri için,size toptan fiyat ve ücretsiz ekspres kargo (Örneğin DHL,EMS, Fedex...) teslim süresi yaklaşık 3-7 gündür (Uzak bölgeler hariç).

Damla nakliye müşterisi için, doğrudan müşterilerinize mal göndereceğiz ve bilgilerimizi pakete koymayacağız.

Parselimi nasıl takip edebilirim?

Parselinizi bu web sitesinde takip numaranıza göre takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Satın alma koruma süresi dolduğunda ne yapabilirim?

Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ,uzatmanıza yardımcı olabiliriz .Böylece paranız hesabımıza girmez.Ve parselinizi alana kadar takip etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Meyve ve Sebze Araçları Türü : Diğer
  • Bıçak Malzemesi : Paslanmaz Çelik
  • Kaynak : Anakara Çin