Mutfak, Yemek ve Bar

Fransız Bulldog Buz Küpü Kalıp,4 Delik Eğlenceli Şekiller Fransız Boğa Köpek Buz Küpü Tepsi Viski,kokteyl, Bourbon 10. 9X18. 1X5. 2 Cm

₺163.75 ₺496.09
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w9272

Fransız Bulldog Buz Küpü Kalıp,4 Delik Eğlenceli Şekiller Fransız Boğa Köpek Buz Küpü Tepsi Viski,kokteyl, Bourbon 10. 9X18. 1X5. 2 Cm

Komik Fransız Bulldog Şekli Buz Kalıbı-fransız bulldog Buz Küpü kalıbı benzersiz büyük fransız bulldog şekilleri Buz Küpleri oluşturun, içecekler için viski, kokteyl, burbon gibi yavaş erimeye ihtiyaç duyar veya en sevdiğiniz içecekler veya parti için mükemmeldir.

Eğlence ve Sohbete Başlamak için içeceklerinizi Soğutun-İçeceklerinizin üzerinde yüzen Bulldog, herhangi bir Fransız için eğlenceli bir muamele katacak lover.It sohbete yeni başlayanlar ve kişiliğinizi ifade etmenin eğlenceli bir yolu.

Kullanımı kolay ve Realease Silikon Kalıp-Kolay serbest bırakılması için esnek silikondan yapılmış, BPA içermez, bulaşık makinesinde yıkanabilir, dahili huni ile birlikte gelir, dahili huni ile tasarlanmış köpek buz küpü tepsimiz, sadece suyla veya herhangi bir içecekle doldurun. su hattına ve en az 6 saat dondurun (Plz donduğunda su genişleyeceğinden fazla doldurmayın, aynı zamanda dökülmeyi önler ve karışıklığı azaltır).

DIY Eğlencesinin tadını çıkarın-İçeceklerinizi yenisine yükseltmek için su, soda, meyve suyu, çay veya bitkilerle doldurun ve dondurun level.It çikolata, dondurma, sabun yapma aracı olarak da kullanılabilir.

Evcil Hayvan Severler için Yenilik Fransız Hediyeleri-Fransız bulldog'u seven baba/anne/arkadaşlar için veya Babalar günü/Anneler Günü/Şükran Günü/Noel/Yıldönümü hediyeleri olarak bir hediye alın, Fransız hayranlarıyla büyük puan alacak.

Renk: gri / Yeşil / Pembe / Siyah / Mavi

Malzeme: Silika jel

Boyutu:10. 9x18. 1x5. 2 cm

Paket içeriği:

1 x Buz Tepsi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Dondurma Araçları Türü : Dondurma Küvetleri