Takım Sporları

Voleybol Çivili Eğitmen Solo Hizmet Ter Emici Ayarlanabilir Çivili Eğitmen Çok Fonksiyonlu Uygulama Ekipmanları Kanca İle

₺213.12 ₺304.58
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w78115

Voleybol Çivileme Antrenörü, antrenman sırasında top temasını ve koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olur.İyi ter emilimi ile farklı yükseklik ve güçteki oyuncular için uygundur.Büyük kanca kurulumu kolaylaştırır, bu da onu ciddi oyuncular için olmazsa olmaz bir özellik haline getirir.

Belirleme:

Adı: Voleybol Çivili Eğitmen

Ağırlık: yaklaşık 155g

Ürün Boyutu:

ayarlanabilir dokuma uzunluğu: 76-89 cm/29.92-35.04 in

metal toka: (yaklaşık.) 3.6*7.3 cm/1.42*2.87 inç

Malzeme: polyester, naylon, metal, sünger

Ambalaj Listesi:

1 * Voleybol Çivili Eğitmen

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Artan Etki: Voleybol Spiking Antrenörümüzle inanılmaz vuruş becerileri ve hızı elde edin.Kol salınımınızı ve top temanızı kolaylıkla uygulayın ve ince ayar yapın.Bu eğiticinin düzenli kullanımı dikkat çekici sonuçlar verir ve sizi daha kendinden emin ve güçlü bir spiker yapar.

2.Güvenilir ve Konforlu: Voleybol Spiking Antrenörünün yumuşak ve sünger malzemesi ile antrenman seansınız rahat ve tersiz olacaktır.Ürün kolunuzu veya topunuzu çizmez, bu da performansını artırmak isteyen yetenekli oyuncular için ideal bir seçimdir.

3.Ayarlanabilir Tasarım: Dokuma uzunluğunu 76 cm'den 89 cm'ye ayarlayarak voleybol çivileme antrenmanınızı uyarlayın.Herkesin boyuna veya gücüne uygun olan bu antrenör, oyununuzu daha önce hiç olmadığı gibi güçlendirerek rahat ve güvenle pratik yapmanızı sağlar.

4.Kolay Kurulum: Bu voleybol çivili antrenör, herhangi bir garaj çatısına, geri tepme top halkasına veya pole.No aletler veya delme gereklidir.

5.Kapsamlı Kullanım: Voleybol antrenörümüzle sahadaki atletik yeteneğinizi, koordinasyonunuzu ve güveninizi yükseltin.Oyununuzu mükemmelleştirin ve basketbol ve voleybol gibi birden fazla spor için atlama becerilerinizi artırın ve genel performansı artırın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin