Takım Sporları

Basketbol Spor Süper Kapasiteli seyahat sırt çantası Su Geçirmez Çanta Yürüyüş Tırmanma Spor Rahat Omuz Şarj Çantası USB Atlet Y3X0

₺288.19 ₺443.37
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w141681

Tasarım moda trendi: Bu sırt çantası erkek trend marka basketbol sırt çantası, görünüşte daha havalı ve modaya uygun hale getirmek için basketbol unsurlarını birleştiren modaya uygun bir tasarım stili kullanır.

Büyük kapasite ve çok yönlülük: Bu üniversite öğrencisi çantası, dizüstü bilgisayarları, ders kitaplarını, kırtasiye malzemelerini ve diğer okulları barındırabilen geniş bir ana bölmeye sahiptir supplies.In ek olarak, çeşitli küçük nesnelerin uygun şekilde düzenlenmesi ve depolanması için birkaç küçük cep ve gizli cep vardır.

Hafif ve rahat: Hafif malzemelerden yapılmış, tüm sırt çantası çok hafiftir ve yükü azaltır.Kayışların uzunluğu, rahat bir taşıma deneyimi sağlamak ve omuz basıncını azaltmak için ayarlanabilir.

Dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı: Bu sırt çantası, günlük kullanım ve seyahat için uygun, dayanıklı ve dayanıklı yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Güçlü fermuar ve ince dikiş, uzun servis ömrü sağlar.

Çok amaçlı uygulama: Sadece üniversite öğrencileri için okul çantası olarak değil, aynı zamanda eğlence sırt çantası, seyahat sırt çantası ve diğer durumlar için de uygundur.Okul, iş veya seyahat olsun, modaya uygun ve pratik bir seçimdir.

Kumaş: Naylon

Kullanımı: omuz, crossbody, el

Boyutu: Uzunluk 28 * genişlik 28 * yükseklik 50 CM/11.02 * 11.02 * 19.69 inç

Renk: Siyah, kamuflaj siyah, pembe

Ağırlık: 0.95 KG

Kayış sayısı: Çift

Pembe ağırlık: 0.69 kg

Pembe boyutu: 46 * 25 * 25 cm/18.11 * 9.84 * 9.84 inç

Sıcak hatırlatma:

1.Manuel ölçüm, kaçınılmaz olarak 1-3 cm fark var, lütfen alıcıları anlayın

İlginiz için teşekkür ederiz, Malların daha fazla detayını almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Diğer