Fitness ve Vücut Geliştirme

Koşu fanny Paketi Su Kemerleri Telefon Kemer Egzersiz Koşu Bel paket çantası fanny Paketi Egzersiz Açık Havada Tırmanma Bisiklet

₺97.06 ₺138.60
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w77612

Sabah koşularınız veya bisiklet maceralarınız için mükemmel bir arkadaştır, bu koşu bel çantası bir zorunluluktur.Kadınlar için koşu kemerlerimizin kemeri, eşyalarınızı hasardan koruyarak güvenli bir uyum sağlar.Çanta taşıma zahmetine girmeden egzersizinizi daha keyifli hale getirin.

Belirleme:

Ürün adı: koşu kemeri

Uygulanabilir insanlar: unisex

Ürün malzemesi: naylon

Kemer tipi: Ayarlanabilir toka kemer

Ürün boyutu: 40 cm x 10.5 cm/15.7 x 4.13 in

Minimum uzunluk: 70 cm / 27.56 in

En uzun uzunluk yaklaşık olarak ayarlanabilir: 150 cm/59.06 in

Uygulanabilir senaryolar: koşu, bisiklet, dağ tırmanışı, balıkçılık ve diğer sporlar

Liste

koşu bel çantası x 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Açık Hava Sporları için gerekli: Koşu Kemerimiz açık hava sporları için bir zorunluluktur enthusiasts.It su şişelerinizi, cep telefonlarınızı, anahtarlarınızı ve diğer eşyalarınızı güvenli bir şekilde tutabilir, bu da yürüyüş ve bisiklet gibi tüm açık hava spor aktiviteleriniz için gerekli kılar.

2.Güvenlik Geliştirme: Öne bakan yansıtıcı şerit tasarımı ve her iki tarafta yansıtıcı şeritler ile donatılmış Koşu Kemerimiz, karanlıkta görünürlüğünüzü artırarak gece koşuları sırasında güvenliğinizi sağlar.

3.Devrim Niteliğinde Tasarım: Gelişmiş neme dayanıklı teknolojisi ile koşu kemerimiz, eşyalarınızı olası hasarlardan korumak için yağmuru ve teri etkili bir şekilde engelleyen ter geçirmez Likralı su geçirmez bir kaplamaya sahiptir.

4.Çeşitli Bel Çevrelerine Uyum Sağlayın: Koşu kemerimiz, çok sıkı veya gevşek hissetmeden rahat bir uyum sağlayan yüksek elastik kemeri ile her hareketinize uyum sağlar.

5.Egzersiz yaparken Müziğin Keyfini Çıkarın: Gizli bir kulaklık jakı ile Koşu kemerimiz, karışık teller veya dikkat dağıtıcı şeyler hakkında endişelenmeden müzik dinlerken kolaylıkla egzersiz yapmanızı sağlar.Her antrenmanı eğlenceli ve kullanışlı bir deneyim haline getirin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Koşu Kemeri