Fitness ve Vücut Geliştirme

Yaz Yağmurlama Trambolin Açık Oyun Yağmurlama Yard Trambolin Su Trambolin Aksesuarları Yağmurlama Hortum

₺197.28 ₺294.34
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w206675

Trambolin Yağmurlama Oyuncağımızla arka bahçenizi serin bir yaz vahasına dönüştürün!Aşınmaya dayanıklı malzemeden yapılmış, trambolin için bu yaz fıskiyesi, dış mekan soğutması için olmazsa olmazlardan biridir.Avlu için bu su fıskiyesi ile ısıyı yenin ve yaz temel oyununuzu yükseltin!

Özellikler:

Ürün adı: çocuklar trambolin yağmurlama

Malzeme: PVC, kauçuk

Parametreler: Avrupa standardı, Amerikan standardı

Ürün boyutu: resimde gösterildiği gibi

Ürün ağırlığı: yaklaşık 300g

Ambalaj Listesi:

1 adet * yağmurlama,

25 adet* 25 cm kablo bağları,

1 adet * kullanım kılavuzu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Serin aşağı Sıcak yaz: Çocuklar için bu trambolin yağmurlama ile çocuklarınızı serin tutun ve eğlendirin, atlama yüzeyindeki sıcaklığı yaklaşık 25C'YE düşürün. Isıyı yenmek ve sonsuz eğlence için trambolin deneyimini geliştirmek için mükemmel bir yaz aksesuarı!

2.Uzun Ömürlü Eğlence: Yüksek kaliteli PVC trambolin fıskiyemizle trambolininizde sonsuz eğlenirken serin ve güvende kalın.Dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı tasarımın, çevre koruyucu özelliklerin ve kendine özgü kokunun tadını çıkarın.

3.Soğutma Suyu Oyunu: Trambolin Fıskiyemiz yaz aksesuarınıza mükemmel bir ektir!Serinlerken ve bol miktarda açık hava su eğlencesinin tadını çıkarırken sevinci aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın.Çocukların güneşte güvenli bir şekilde oynamasına ve ısıyı yenmesine izin verin.

4.Çim Sulama Dış Mekan Soğutması: Bu trambolin fıskiyesi ile sonsuz dış mekan eğlencesini keşfedin!Çimlerinizi sulamaktan sıcak bir günü soğutmaya kadar birçok amaca izin verir.

5.Basit İşlemler: Çocuklar için trambolin fıskiyemizle soğuk su atlayışlarının heyecanını yaşayın!Yağmurlama hortumunu trambolininize kolayca takın ve sonsuz eğlence için bahçe hortumunuza bağlayın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Eğitim Sitesi : Bel ve Karın Egzersizi
  • Spor türü : Kuvvet Antrenmanı
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Bölüm Adı : ERKEKLER
  • Model Numarası : Trambolin Fıskiyesi