Ev & Bahçe

Noel Bebek Çan Kolye Kardan Adam Noel Baba Geyik Çan Bebek Noel Ağacı Asılı Kolye Çocuk Oyuncakları Yeni Yıl Dekorasyon

₺44.34 ₺88.86
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w71215

Enfes Noel çan süslerimizle Noel'in gerçek ruhunu kutlayın!Zarif detaylara sahip bu güzel hazırlanmış süslemeler, mevsimlik dekorunuza şenlikli bir atmosfer ve hava katacak.Bunlar diğer süslemelerle eşleştirilebilecek kadar çok yönlüdür ve Noel ağacı süsleme sürecine de katılabilir.Neşeyi yayın ve Noel çan süslerimizle eğlenceye ve şenliklere katkıda bulunun!

Belirleme:

Malzeme: kumaş + demir çan

Boyutu: 12 * 8 cm/4.72 * 3.15 inç

Kategori: Noel Süsleri

İşçilik: yarı manuel, yarı makine

Paket Listesi:

Noel çanları kolye * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek kaliteli Malzeme: Yüksek kaliteli malzemeler ve mükemmel işçilikle, bu Noel çan kolyeleri uzun süreli kullanım için mükemmeldir.Canlı renkleri ve karmaşık detayları, her yıl tatil dekorunuza zarafet katacak.

2.Sevimli Noel Ağacı Dekorasyonu: Bu özel olarak tasarlanmış Noel çanları kolyeleriyle Noel ağacınızı daha güzel ve benzersiz hale getirin.Şenlikli bir atmosfer yaratmak için diğer süslemelerle eşleştirilirler.

3.Tatil Çanı: Şenlikli süslemelerinizi sarkan Noel çanları kolyeleriyle aydınlatın.Bu aksesuarlar hafifçe çalkalandığında veya rüzgar estiğinde net bir ses çıkararak eğlenceli ve şenlikli atmosfere katkıda bulunur.

4.Şenlik Hissi: Sıcaklık ve neşe katmak için çeşitli noktalara asılabilen Noel çanları kolyelerimizle evinizin tatil dekorunu yükseltin.İçeride veya dışarıda canlı bir festival atmosferi yaratmak için karıştırın ve eşleştirin!

5.Pratik Hediye: Bu şenlikli çan kolyeleriyle Noel'i unutulmaz kılın.Çocuklar ağacı ebeveynleriyle süslemeyi, değerli anılar yaratmayı sevecekler.Çocuklar için harika bir hediye seçimi, ebeveyn-çocuk bağını ve tatil neşesini teşvik eder.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Türü Ayarla : no
  • Elektronik : no
  • Kaynak : Anakara Çin