Ev & Bahçe

1 ADET Kawaii peluş ayı Anahtarlık Sevimli Aşk Ayı Bebek Çantası Kolye Oyuncak Yumuşak Pamuklu Anahtarlık Kız Çocuk Hediye DIY doğum günü hediyesi Kutusu

₺7.27 ₺10.43
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w147514

1. Yüksek kaliteli malzemeler: yapmak için güvenli ve dayanıklı yüksek kaliteli peluş ve dolgu kullanacağınıza söz verin.Her oyuncak kesinlikle denetlenir, güvenli ve toksik değildir ve uzun süre kullanılabilir.

2. Narin ve güzel tasarım: küçük oyuncak ayının görüntüsü çok güzel ve küçük tasarım, hem pratik hem de süs olan taşınabilir bir maskot haline gelen anahtarlara veya çantalara asmak için uygundur.

3. Mükemmel Hediye seçimi: küçük oyuncak ayı peluş oyuncak çocuklar, arkadaşlar ve akrabalar için mükemmel bir hediyedir ve doğum günleri, festivaller ve yıldönümü günleri için özel bir hediye olarak da kullanılabilir.

4. Taşınabilir ve pratik: Boyutu küçüktür ve anahtarlıklar, sırt çantaları, el çantaları gibi çeşitli yerlere kolayca asılabilir, etc.It sadece renk katmakla kalmaz, aynı zamanda dokunmak için herhangi bir zamanda çıkarılabilir ve hoş bir his verir.

5. 4 renk seçeneği: küçük oyuncak ayı peluş oyuncak anahtarlık, farklı eşleştirme ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı tüketicilerin tercihlerini karşılamak için aralarından seçim yapabileceğiniz 4 renge sahiptir.

Malzeme: peluş

Renk: şarap kırmızı / pembe / bej / haki

Boyutu: 11 * 7.5 cm

Paket İçeriği: 1 adet

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3mm hataya izin verin.

Farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterdiğinden, anlayışınız için teşekkür ederiz, gerçek ürün rengi görüntüden biraz farklı olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : Giysi
  • Neden : doğum günü partisi, Çocuk Bayramı, Ev Taşıma, Parti, Cadılar bayramı, yeni yıl
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Gcdhome'un