Oto Yıkama ve Bakım

30ml Araba Plastik Restoratör Lehçe İç Dış Trim Uzun ömürlü Temizleyici Ajan Direnir Su Kir Araba Kimyasalları

₺88.12 ₺110.10
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6913

Trim kaplamamızla aracınızın siyah parçalarını canlandırın ve koruyun.Dış ve iç alanlarda etkili ve dayanıklı bir şekilde yenileyin ve yaşlanmayı büyük ölçüde geciktirin.Bir süngerle eşit şekilde uygulayın ve doğal olarak kurumasını bekleyin.Doğal içeriklerimiz tahriş edici değildir ve size ve çevreye zararsızdır.Trim Kaplamamızla aracınızın yeni görünmesini sağlayın!

Belirleme:

Kapasite: 30 ml

Ağırlık: 72g

Boyutu: 3.3 * 3.3 * 8 cm/1.3*1.3*3.15 inç

Paket listesi:

Araba Trim Restoratör*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Uzun Ömürlü Koruma: Araba döşeme restoratörümüz, asit yağmuruna ve doğal yaşlanmaya karşı dayanıklı, siyah parçaların parlaklığını ve rengini etkili ve dayanıklı bir şekilde geri kazandıran güçlü yenileme sağlar.Aracınız için uzun süreli korumanın tadını çıkarın!

2.Üstün Su Geçirmez Koruma: Lotus yaprağı su geçirmez teknolojisine sahip araba döşeme restoratörümüz çamurlu suya karşı dayanıklıdır, araba parçalarını izole eder ve korur, yaşlanma ve aşınma belirtilerini etkili bir şekilde geciktirir.Aracınız için nihai korumayı yaşayın.

3.Çok Amaçlı Canlandırıcı Araba Görünümü: Araba döşeme restoratörümüz, tamponlar ve kapılar gibi dış parçalar ve orta konsollar, çatılar ve koltuklar gibi iç parçalar için etkili, eksiksiz bir araba çözümüdür.Aracınızın orijinal rengini geri yükleyin ve her açıdan yepyeni bir görünüm için parlayın.

4.Uygulaması kolay: Bu araba trim restoratörünü bir süngerle eşit olarak uygulayabilirsiniz, silmeye gerek yoktur, sadece kurulayın naturally.No profesyonel ekipman ve teknoloji gereklidir.Basit kullanım, sadece şantiyeyi temizleyin ve kurulayın.

5.İnsan ve Çevre dostu: Bizim araba trim restoratör özellikleri doğal bileşenleri, sizin ve hem için güvenli hale environment.It gönül rahatlığıyla kullanmanıza izin veren sıkı kalite kontrol ve sertifikasyondan geçmiştir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : 72G
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Öğe Türü : Deri ve Döşeme Temizleyici
  • Ürün Ağırlığı : Car Trim Restorer
  • Malzeme Türü : 3.3 cm