Oto Yıkama ve Bakım

Metal Temizleme Macunu Çok Fonksiyonlu Lehçe Macun Metal Ev Metal Eşyalar Temizleme Kremi Alüminyum Paslanmaz Çelik

₺61.85 ₺123.88
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w34151

Mermi Noktaları:

1.Canlandırıcı Sonuçlar: Metal parlatma macunumuzla ayna benzeri bir parlaklık elde edin.Gelişmiş formülümüz, en zorlu kir ve lekeleri bile temizleyerek metallerin uzun ömürlü, parlak bir yüzeyle şaşırtıcı derecede cilalı görünmesini sağlar.

2.Verimli Parlatma Eylemi: Uygulaması sadece birkaç dakika süren bu metal parlatma macunu ile süren ideal parlaklığı yaşayın.Hızlı etkili formülü, kalıcı göz kamaştırıcı bir yüzey için kararmaya karşı dayanıklı parlak, koruyucu bir kaplama oluşturur.

3.Çizilmez Cila Kremi: Çok amaçlı cila macunumuz çizik bırakmaz ve paslanmaya zarar vermeyecek pratik özelliklerle paslanmayı giderir. metal.It her türlü metal yüzeyde harikalar yaratır, parlaklığı geri kazandırır ve yeni kadar güzel görünmesini sağlar.

4. Seyahat Dostu Metal Parlatma: Hafif ve kompakt metal parlatma macunumuzla metal eşyalarınızı kolayca temizleyin ve parlatın.Kullanışlı boyutu, açık havada taşımayı kolaylaştırır ve mücevherleri, arabaları, bisikletleri ve mutfak gereçlerini parlatmak için mükemmeldir.

5.Çok Yönlü Uygulamalar: Bu metal parlatma macunu, otomotiv, ev ve motosiklet için endüstriyel pas giderici bir aksesuardır use.It araba parçaları, aletler, aletler ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli metal yüzeylerde paslanmayı giderebilir ve parlaklığı geri kazanarak tekrar yeni görünmelerini sağlayabilir.

Bu metal parlatma macunu, paslanmayı gidermek ve metaller üzerinde parlak bir yüzey oluşturmak için hafif bir çözüm sunar.Metal Cila Kremimizin kullanımı kolaydır ve metallerinizin yeni görünmesini sağlamak için mükemmel pas giderici macundur.

Özellikler:

Ürün adı: Metal parlatma macunu

Ürün kapasitesi: A: yaklaşık 5g, B: yaklaşık 10g

Şunlar için uygundur: Tüm pürüzsüz, sert yüzeyler kullanılabilir (aksine pürüzlü nesnelerin yüzeyi dikkatli kullanılmalıdır)

Ambalaj Listesi:

1 adet Metal parlatma macunu

veya

1 adet Metal lehçe macun

1 adet havlu

1 adet sünger

Notlar:

Güçlü tip:

1. Güçlü ve hızlı parlatma temizliği, ev temizliğinin olmazsa olmazı,

2. Elektrikli susuz temizleme ve parlatma metal veya bakır parlatma, pas giderme, sarı lekelerin bakımı, kireç, inatçı lekeler silme temizleme yapıştırıcısı, yapışkan çıkartma temizleme temizleme: mürekkep el yazısı / çocuk grafiti silme temizleme;

İnce tip

1. Daha ince, daha hassas, ne kadar çok silerseniz o kadar parlak ayna parlaklığı efekti için en iyi seçim,

2. Sadece temiz ve yumuşak bir bezle silin,

3. Değerli eşyalar, altın ve gümüş takılar, el sanatları süsleri, mobilyalar, saatler, lüks çantalar, arabalar vb.İçin uygundur.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 1.00kg
  • Destek : Dropshipping Toptan
  • İsim : metal parlatma macunu
  • Öğe Türü : Deri ve Döşeme Temizleyici
  • Kaynak : Anakara Çin