Baskı Ürünleri

6 ADET 2024 Çin Ejderha Yılı Kırmızı Zarf Yaratıcı Karikatür Bahar Festivali Doğum Günü Düğün Şanslı Para Zarfları Kırmızı Paket

₺24.22 ₺37.26
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6575

Yeni ve kaliteli!

Tanım:

1. Benzersiz tasarım: 2024 Ejderha yılının kırmızı zarfı, daha zarif ve özel olan geleneksel Çin kültüründe Ejderhanın imajını gösteren kendine özgü bir tasarıma sahiptir.

2. Yüksek doku malzemesi: Bu kırmızı zarf, yüksek kaliteli kağıt kullanır ve zanaat üzerinde çok çalışır, bu da kırmızı zarfı iyi ve çok dayanıklı hissettirir.

3. Yeni Yıl kutsamasının açılması: Yeni yıl yeni bir başlangıcı temsil eder.Ejderha yılının bu zarif kırmızı zarfını göndermek, kırmızı zarfı alanlara iyi bir nimeti temsil eder.

4. Geniş uygulama senaryosu: Ejderha yılı için 2024 kırmızı zarflar sadece akrabalar ve arkadaşlar arasındaki Yeni Yıl selamları için değil, aynı zamanda ticari amaçlı hediyeler için de kullanılabilir occasions.It çok pratik bir hediye.

Malzeme: kağıt

Renk: gösterildiği gibi

Boyutu: Referans resim

Paket içerir: 6 ADET

Not:

1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3mm hataya izin verin.

2. Farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterdiğinden, anlayışınız için teşekkür ederiz, gerçek ürün rengi görüntüden biraz farklı olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : SU JETİ