Baskı Ürünleri

Ahşap Perpetual Takvim Ahşap Masa Takvimi Ayakta Ters Çevirin Büyük Ekranlı Ahşap Perpetual Takvim Yeniden Kullanılabilir Takvim

₺175.30 ₺257.83
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w121002

Ahşap Daimi Takvimimizle günlük rutininizi renklendirin ve hayatınıza eğlence katın!Kalın ve dayanıklı malzemelerden yapılmış olan bu takvimin döndürülmesi kolaydır ve herkes için uygundur occasions.It masaüstünüze, çalışma odanıza, yatak odanıza, oturma odanıza ve diğer yerlere yerleştirilebilir.

Özellikler:

Adı: perpetual takvim

Ağırlık: 300g

Boyut: 20*8*14.5 CM (7.87*5.5*3.14 içinde)

Liste:

1 x sürekli takvim

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Tazeliği manuel olarak: Tarihi değiştirmek için sayfayı manuel olarak çevirirken sürekli takvimimizle her günü geliştirin.Ciro sayfa tasarımı, hayatınıza yaratıcılık ve eğlence katarak masanıza şık bir dokunuş katarken sizi tazeler.

2.Çevreye Duyarlı: Kalın ve dayanıklı ahşaptan üretilen bu daimi takvim hem sağlam hem de çevre dostudur.Tarih takvimi kokusuz ve yüksek kaliteli kartondan yapılmıştır. colorfast.It gelecek yıllar süren zamansız bir eser.

3.Yuvarlatılmış yüzey: Güzel ve pratik tasarımı ile kalıcı takvimimiz, el yaralanmasını önleyen pürüzsüz ve yuvarlak bir yüzeye sahiptir.Çevirmesi kolay sayfalar ve dayanıklı demir halka, masanıza veya duvar dekorunuza mükemmel bir katkı sağlar.

4.Geniş uygulama: Bu pratik daimi takvim, tüm durumlar için zarif bir dekor ekleyerek, aralarından seçim yapabileceğiniz üç renkli seçenekle uyarlanmıştır.Tarzı son derece basit, önemli tarihler, randevular ve tatiller düzenlemek için ideal.

5.Dekoratif ve Pratik: Bu kalıcı takvim, masaüstünüze, çalışma odanıza, yatak odanıza, oturma odanıza ve diğer yerlere hayat dokunuşu katacak şekilde yerleştirilebilir. space.It kullanımı kolaydır ve tarihi ve ayı net bir şekilde gösterebilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Ahşap Takvim