Tüketici Elektroniği

8 Etkileri Astronot Yıldızlı Gökyüzü Projektör Galaxy Gece Lambası Yatak Odası Tavan Projeksiyon Lambası Galaxy Yıldız Projektör Çocuk Hediyeler

₺163.38 ₺308.12
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w63524

Galaxy Yıldız Projektör 8 Etkileri Astronot Yıldızlı Gökyüzü Projektör Galaxy Gece Lambası Yatak Odası Tavan Projeksiyon Lambası Çocuk Hediyeler

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Şekli: karikatür

Tür: Projektör

Sertifika: ce, FCC

Ürün Boyutu: 140.00x140.00x80.00mm/5.51x5.51x3. 15 inç

Lazer Parametresi: Dalga boyu 532mm

RGB-LED güç: 5 W

Yıldız rengi: RGB renk değişimi, ayarlanabilir

Gövde malzemesi: kafa çevre koruma ABS, vücut emaye

Adaptör: USB 5V-1A

Uzaktan kumanda: 10 metre kızılötesi uzaktan kumanda

Pil tipi: 7 pil / AAA pil (dahil değildir, satın almanız gerekir)

Ağırlık: 220g

Brüt ağırlık (paket,kablo,uzaktan kumanda dahil): 344g

Güç kablosu uzunluğu: 1 metre

Uygun sahne: kapalı, ev sineması, restoran, bar, kahve dükkanı, doğum günü partisi, düğün arka plan, canlı yayın arka plan, vb.

Özellik:

1. Astronot Galaksi Yıldız Projektörü: Galaksi yıldız projektörümüz, herhangi bir odanın duvarlarına veya tavanına yansıtılabilen ışıltılı yeşil yıldızların eşlik ettiği 8 romantik, rüya gibi ve özelleştirilebilir bulutsu efektine sahiptir.Geniş bir galaksi gibi hissettiren sakin ve dinlendirici bir atmosfer yaratın, bu da onu çocuk odaları, ev sinemaları, oyun odaları veya romantik randevu geceleri için ideal bir ortam ışığı haline getirir.

2. Uzaktan Kumanda: Birlikte verilen uzaktan kumandayla desenleri, parlaklığı ve dönüş hızını ayarlayın.Projeksiyon efektlerini tercihlerinize göre özelleştirin.Yıldız şekilleri ve bulutsu desenleri, uzaktan kumanda veya led gece lambasının üzerindeki düğmeler kullanılarak ayrı ayrı kontrol edilebilir.

3. Benzersiz ve Esnek Projeksiyon: Bu yıldızlı gökyüzü astronot projektör lambası, projeksiyon açısını ayarlamak için 360 derece dönebilen çıkarılabilir bir kafa ile bir astronotu andıran benzersiz bir tasarıma sahiptir. nebula.It hem işlevsel bir projeksiyon lambası hem de sevimli bir dekoratif parça olarak hizmet eder ve her alana bir yenilik dokunuşu katar.

4. Çeşitli Durumlar için uygundur: Led yıldızlı gökyüzü projektörü, yatak odaları, oyun odaları, ev sinemaları, ofis masası dekoru, estetik oda süslemeleri ve yaşam gibi çok çeşitli ortamlarda kullanılabilir rooms.It randevu geceleri, oyun kurulumları, film geceleri, partiler ve hatta harika bir ortam yaratır uyurken çocuklara eşlik etmek için yıldızlı bir gece lambası görevi görür.

5. Harika bir Hediye: Aileniz veya arkadaşlarınız için bir tatil hediyesi arıyorsanız, bu astronot yıldızlı gökyüzü projektörü Noel, Sevgililer Günü, doğum günleri ve çocuk tatilleri için mükemmeldir.İster yıldız meraklısı, ister astronomi aşığı olun, ister özel biri için hediye arıyor olun, bu astronot galaksi ışığı mükemmel bir seçimdir.Kim dinlenmek ve yıldızların gölgesinde uyumak istemez ki?

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : JAKCOM'UN
  • Model Numarası : Projektör
  • Güç kablosu uzunluğu : 1 metre
  • Şekil : çizgi film
  • Adaptör : USB 5V-1A
  • Ürün boyutu : 140. 00x140.00x80. 00mm / 5. 51x5. 51x3. 15 inç
  • Ağırlık : 220g
  • Kaynak : Anakara Çin