Tüketici Elektroniği

SONOFF SNZB-02P Zigbee 3.0 Sıcaklık Nem Sensörü İle Çalışmak ZBBridge Desteği Gerçek zamanlı Veri Kontrolü Alexa Google Ev İle

₺2 136.94 ₺3 052.74
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w117580

Not: SNZB-02p'nin Zigbee Köprüsü-P/ ZB Dongle-P/ ZB Dongle-E vb.Gibi Zigbee Hub ile kullanılması gerekir.

SNZB - 02P, SNZB-02'nin yükseltilmiş bir versiyonudur, düşük güç tüketimine sahip bir sıcaklık ve nem sensörüdür.SONOFF iHost, NSPanel Pro, ZB Bridge Pro ve ZBDongle-E gibi SONOFF Zigbee 3.0 ağ geçitleri, Yerleşik Zigbee Hub'lı Alexa vb.Dahil olmak üzere çeşitli ağ geçitlerini destekleyen Zigbee 3.0 protokolü ile donatılmıştır.

Yüksek doğruluk dahili isviçre yapımı sensör, oda sıcaklığının ve nemin doğru ölçümünü sağlar, sıcaklık ±%2 bağıl nem iken ±0,2℃ ' ye kadar doğrudur, veriler her 5 saniyede bir güncellenir ve her zaman size ortamdaki en son değişiklikleri sunar.Konfor uyarısını ayarlayabilirsiniz, oda sıcaklığı veya nemi ayarladığınız konfor aralığını aştığında, telefonunuzda anında bildirimler alırsınız, oda konforunu korumanıza ve yaşam kalitesini sağlamanıza yardımcı olur.

Bulut tabanlı geçmiş kayıtları destekleyerek, her günün sıcaklık ve nem verileri Uygulamada saklanacaktır.Gerçek zamanlı sorgularla her gün, ay veya altı ayda bir sıcaklık ve nem değişimlerine kolayca erişebilirsiniz.Ek olarak, yaşam ortamınızı sıcaklık ve nem eğilimlerine göre geliştirmek için verileri indirebilirsiniz.

SNZB-02P 3 montaj yöntemini destekler, 3M Yapıştırıcı ile yapıştırın, 3M Yapıştırıcı ve Metal Plaka ile yapıştırın veya vidalı bağlantı, sensörü oturma odası, bebek odası, yatak odası, sera, sürüngenler teraryumu, ekipman dolabı gibi istediğiniz yere yerleştirin.sıcaklığı ve nemi uzaktan izlemek için.

Yüksek Hassasiyetli İzleme

Daha yüksek hassasiyet algılama özelliği ile ortam sıcaklığını ve nemi doğru bir şekilde izleyebilir.

Gerçek Zamanlı Veri Sorgusu

Sıcaklık ve nem dalgalandığında veriler en hızlı şekilde 5 saniye içinde yenilenecektir.

Oda Konforunu Koruyun

Oda sıcaklığı veya nemi ayarladığınız konfor aralığını aştığında, telefonunuzda oda konforunu korumanıza ve yaşam kalitesini sağlamanıza yardımcı olacak anında bildirimler alacaksınız.

Akıllı Sahneler Yaratın, Rahat Bir Yaşam Tarzını Benimseyin

Geceleri farklı sıcaklık veya nemliliğe göre fanları ve nemi kontrol etmek için akıllı sahneler kurun ve sizin için rahat bir uyku ortamı yaratın.

Verileri Kaydetme, Kayıt Ömrü

Bulut tabanlı geçmiş kayıtları yudumlarken, her günün sıcaklık ve nem verileri uygulamada saklanacaktır.Gerçek zamanlı sorgularla her gün, ay veya altı ayda bir sıcaklık ve nem değişimlerine kolayca erişebilirsiniz.Ek olarak, yaşam ortamınızı sıcaklık ve nem eğilimlerine göre geliştirmek için verileri indirebilirsiniz.

Genişletilmiş Pil Ömrü

Pil ömrü dört yıldan fazla bir süreye çıkarıldı, artık güç tükenmesi konusunda endişelenmenize gerek yok.

Sıcaklığı Bir Kelimeyle Bilin

Mevcut sıcaklığı bilmek ister misiniz?Bilgileri anında almak için Alexa veya Google Home'dan isteyin!

Birden çok ağ geçidi ile uyumlu

Aşağıdaki cihazlar da dahil olmak üzere çeşitli ağ geçitlerini destekleyen Zigbee 3.0 protokolü ile donatılmıştır ve varışta eşleştirmeyi zahmetsiz hale getirir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Meclis Durumu : Kullanıma hazır
  • İletişim yöntemi : Zigbee
  • Kaynak : Anakara Çin
  • uygulama : Ewelink'in
  • Marka Adı : SONOFF'UN
  • Jiroskop : /
  • Özellikler : Yuva
  • Model Numarası : SONOFF SNZB-02P
  • Ses Kontrolü : Google Ev Alexa
  • Kontrol Kanalları : 2 Kanal
  • Maksimum hız : /