Okul Malzemeleri

Şablonları Sanat DIY 10 adet DIY Boyama Çizim Yaratıcı Şablonlar Doodling Pürüzsüz Şablonlar Resim Albümleri İçin Kartpostallar

₺67.25 ₺103.39
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6061

Bu yeniden kullanılabilir şablonlar pürüzsüz ve çapaksızdır, her seferinde mükemmel tasarımlara izin verir.Benzersiz Yeni Yıl kartpostalları oluşturmak için mükemmeldir.

Özellikler:

Adı: Rock and Roll Tarzı Şablon

Ürün boyutu: yaklaşık 15x15 cm / 5.91x5. 91 inç

Ambalaj Listesi:

1 takım * Boyama şablonlar(toplam 10 adet)

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Tasarım Çeşitliliği: Rock and roll temalı boyama şablonlarımızla ilham alın ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarın.Sanatınızı diğerlerinden ayıracak enerjik ve dikkat çekici bir resim tasarımı için benzersiz bir seçim sunarlar.

2.Yaratıcı Tasarım: Yüksek kaliteli Boyama Şablonlarımızla sanatsal ruhunuzu motive edin.Sorumlu malzemeden yapılmış, DIY çizim şablonlarımız yeniden kullanılabilir, temizlenmesi kolaydır ve kolayca deforme olmaz.

3.Pürüzsüz ve Net Desenler: Boyama şablonlarımız ince işçilikle yapılmıştır ve delici kenarları yoktur, böylece parmaklarınızı çizmeden veya yüzeylerinize zarar vermeden güzel çizimler oluşturabilirsiniz.

4.Noel'in Sahip Olması Gerekenler: İçi boş boyama şablonlarımızla tatil süslemelerinize ve hediyelerinize yaratıcılık katın.Her yaş için uygun olan bu şablonlar Noel, Yıl, Çocuk Bayramı, doğum günleri ve daha fazlası için mükemmeldir.

5.Sanatsal Çıktınızı Dönüştürün: Boyama Şablonlarımızla, DIY başyapıtlarınızı kolayca dekore edebilirsiniz.Kartpostallar, resim albümleri ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli ortamlar için mükemmel olan bu şablonlar daha yaratıcı olanaklar sunar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin