Tüketici Elektroniği

Karaoke Mikrofon Şarkı Söyleyen çocuklar için 5 in 1 Kablosuz Mikrofon LED ışıkları ile makine taşınabilir mikrofon Hoparlör Yeni Hediyeler

₺198.03 ₺267.51
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w55828

Karaoke Mikrofon Şarkı Söyleyen çocuklar için 5 in 1 Kablosuz Mikrofon LED ışıkları ile makine taşınabilir mikrofon Hoparlör Yeni Hediyeler

Tanım:

ÇOK FONKSİYONLU MİKROFON-Destek TF kart güç - off bellek oynatma, bu K şarkı kralı, aynı zamanda bir hoparlör, HİFİ ses kalitesi, tak ve çalıştır, şarkıları kontrol edebilirsiniz, evde tek başına pratik yaparken Karao Mike gibi , karaoke atmosferini hissedebilirsiniz.Şarkıyı beğendiyseniz, bir TF kartı da takabilir ve ardından şarkıyı kaydedebilirsiniz.Öte yandan, yüksek kaliteli bir konuşmacı olarak da aktifiz.

YÜKSEK HASSASİYETLİ MİKROFON-10m eşleşme, hızlı yanıt, güçlü sinyal.İster ISO ister Android için olsun, kablosuz mikrofonlar neredeyse tüm donanımlı cihazlara bağlanabilir.Ses kabloları MP3 ve MP4 gibi cihazlara bağlanabilir. Telefondaki şarkı sözlerine bakarken.Sonunda en iyinin tadını çıkar.Çeşitli cep telefonu karaoke uygulama yazılımlarıyla uyumludur.

Akıllı gürültü azaltma çipi-Çok katmanlı otomatik gürültü azaltma: harici yoğun ağ - orta yoğun ağ - yüksek yoğunluklu iç sünger.Gürültüyü ve gürültüyü azaltın, sesi çıkarın, dış paraziti ortadan kaldırın, gürültü için mikrofon alma hassasiyetini azaltın ve gerçek şarkıyı geri yükleyin effect.In ek olarak, vurgu ses üzerinedir ve yüksek kaliteli bir ses hoparlörü benimsenmiştir.

Kullanımı kolay VE TAŞINABİLİR MİKROFON-Çok işlevli bir düğme tasarlayın, bas, tiz, yankı, oynatma sesini vb. Ayarlayabilirsiniz. ve önceki ve sonraki şarkı arasında serbestçe geçiş yapın.Hafif ve taşıması kolay olduğu için çeşitli yerlerde taşırsanız rahattır.Etkili simüle ktv seviyesi deneyimi.

UZUN ÇALMA süresi-Dahili 800 mA büyük kapasiteli pil, tam şarj durumunda, 8 saat boyunca sürekli oynatma mümkündür, açık hava etkinliklerinde güvenle kullanabilirsiniz.Daha tutkulu ve keyifli bir K şarkı deneyimi sağlayın, çarpın ve durun, durmadan, doğanın sesinin tadını çıkarmanıza, daha rahat dinlemenize izin verin.

Özellikler:

Çıkış gücü: 5 W

Maksimum ses basıncı seviyesi: >115DB 1 KHZ TDH

Yankılanma modu: ses yankılanması

Pil kapasitesi: 800 mAh

Frekans aralığı: 100HZ-10 KHZ

Güç kaynağı modu: dahili 18650 lityum pil

Şarj güç kaynağı: DC-5V

Paket içeriği:

1 x Mikrofon

1 x USB Şarj Kablosu

1 x Kullanım Kılavuzu

1 x Perakende Kutusu

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • İletişim yöntemi : Bluetooth uyumlu
  • Destek : Toptan Satış / Dropshiping
  • Nakliye : Hızlı Teslimat
  • Stokta var : Yeterli
  • Marka Adı : CoRui
  • Kaynak : Anakara Çin