Araba Tamir Aracı

Araba Dent Onarım Aracı Sıkma Dent Kenar Pense Kenar Pense Araba Dent tamir kiti Sıkma Dent Onarım Aracı Kenar Sıkma Pensesi Araba Kapı

₺576.75 ₺1 153.51
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w40999

Bu ağır hizmet tipi Dent Çektirme Kenarı Sıkma Pensesi, rahat bir tutuş için kauçuk bir tutamağa sahiptir ve çoklu kafa ile birlikte gelir replacements.It çoğu aracın eziklerini onarmak ve kapı kenarlarını sabitlemek için mükemmeldir.Bu güvenilir ve çok yönlü araçla aracınızın yepyeni görünmesini sağlayın.

Öğe Türü: Dent Çektirme Kenar Sıkma Pensesi

Ürün malzemesi: demir + kauçuk

Amaç: Araba kapılarının ve kaput kenarlarının içbükey kenarlarında iyi onarım ve yumuşatma etkisi

özellik:

* Dökme demirden yapılmış, sağlam ve dayanıklı

* Kauçuk sap, kullanımı rahat

* Değiştirilebilir aksesuarlar, basit ve rahat kullanım

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Dent Onarım Pense

9 * Aksesuarlar

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Uzun Ömürlü Kullanım: Dent Çektirme Kenar Sıkma Pensemiz, zorlu, ağır işlerle uğraşırken benzersiz dayanıklılık ve güvenilirliği garanti eden mükemmel demir ve kauçuk malzemelerden ustalıkla üretilmiştir.

2.Kullanımı Zahmetsiz: Dent Çektirme Kenarı Sıkma Pensesi, el yorgunluğunu azaltan ve konfor sağlayan kauçuk kaplamalı ergonomik bir tutamağa sahiptir.Tasarımı insan avucuna uyar, kullanımı zahmetsiz hale getirir ve işçilikten tasarruf sağlar.

3.Çok Fonksiyonlu: Bu dent çektirme kenar sıkma pensesi, çeşitli kullanımlar için değiştirilebilir aksesuarlarıyla size kolaylık sağlayabilir ve farklı ihtiyaçları karşılayabilir. occasions.It kurulumu ve kullanımı kolay çoklu kafa değiştirmeleri ile birlikte gelir.

4.Devrim Niteliğinde Çözüm: Dent Çektirme Kenarı Sıkma Pensesi ile araç kenarlarındaki ezikleri zahmetsizce onarın ve düzeltin.Kapı, kaput ve çamurluk kenarlarındaki ezikleri onarmak için özel olarak tasarlanmıştır.Her seferinde mükemmel bir bitiş yaşayın.Penseyi takın ve kenarı hassas bir şekilde kıvırın.

5.Pürüzsüz sonuçlar için Çok yönlü Araç: Kamyonlar, arabalar ve suv'lardaki çoğu metal yüzeyi onarmak için Dent çektirme kenar sıkma pensemiz onarımları verimli ve hassas hale getirir.Yüksek kaliteli çelik konstrüksiyonu ve rahat tutuşu, uzun süreli kullanım için dayanıklı olmasını sağlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Dent Çektirme Kenar Sıkma Pense