Araba Tamir Aracı

8 Adet / takım Çinko Alaşımlı Conta Göçük Kaldırma Contaları Araba Tamir Aracı Dent Çektirme Vantuz Otomobil Sac Tamir Contaları

₺157.79 ₺315.76
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w41832

Tanım:

Çinko alaşım tutkal çektirme sekmeler için oto boya-ücretsiz onarım.Fit her türlü göçük kaldırma, boyutları her türlü, ve kendiniz göçük kaldırmak.Evde ezik tamir ederek zamandan ve paradan tasarruf sağlar.Çevre koruma ve boyaya zarar vermez.

Belirleme:

Adı: Çekme kapağı contası

Malzeme: Çinko alaşım

Renk: Gümüş

Ambalaj Listesi:

1 * çekme kapağı conta seti (8 boyut)

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı ve Uzun ömürlü: Çinko alaşımı, belirli bir aletin tasarımına bağlı olarak kullanılır.Güçlü ve dayanıklı ve otomatik yüzeye zarar vermez, çok sağlamdır ve uzun ömürlüdür.

2.Zamandan ve Maliyetten Tasarruf Edin: Dent tamir kiti sizin için çok para kazandırabilir Oto kaporta atölyelerine kıyasla, göçük kaldırma araçları kitimiz arabalarınızı birçok kez kendiniz tamir etmenize yardımcı olabilir.

3.Kolay Kontrol ve Taşınabilir: Bu tutkal çektirmelerinin kontrolü çok kolaydır, herhangi bir kişinin çalışması için uygundur ve göçüğü doğrudan kendiniz onarır, hafif ve taşınabilir ve sizin için uygundur.

4.Çeşitli Ezikler için uygundur: Her türlü ezik için uygundur, ezikleri kendiliğinden çıkarabilen ve çeşitli ezikleri onarabilen 8 farklı boyutta tutkal çektirmesi.

5.Geniş Uygulama: Farklı amaçlar için çeşitli şekil ve boyutlarda yedek çekme tırnakları, Otomobillerin, buzdolaplarının, motosikletlerin, çamaşır makinelerinin vb.Sac işlemesinde yaygın olarak kullanılan iyi etki için bir T-bar çekiç veya sürgülü çekiçle kullanılabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Sac sarkma onarım aracı