Araba Tamir Aracı

Arabalar İçin 10 adet Araba Dent Onarım Göçük Sökücü Araba Ayna Cam Seramik Ve Cep lcd telefon ekranı mükemmel bir sonuç sağlar

₺71.91 ₺143.63
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3388

Mermi Noktaları:

1.Koruma Etkisi: Bu dent çektirmenin koruma etkisi, boyaya zarar vermeden veya herhangi bir iz bırakmadan ezikleri yeniler ve mükemmel bir araç gövdesi sağlar.

2.Gelişmiş Çözüm: Dent çektirmemiz, orijinal boyaya zarar vermeden araba eziklerini çıkarmanın sorunsuz bir yolunu sağlar.Sprey boyamaya gerek kalmadan, farklı boyutlardaki ezikleri hedeflemek için ayarlanabilir vantuzları kullanın

3.Esnek Tasarım: Farklı alanlarda çukurlar için bu dent çektirme ile oynayın positions.It dişin herhangi bir şekline veya boyutuna uyacak şekilde bükülmesi ve ayarlanması kolaydır.

4.Zaman ve Para Tasarrufu: Dent çektirmemizle araba eziklerini zahmetsizce onarın, tamirhaneye gitme zahmetinden ve yüzlerce dolarlık masraftan tasarruf edin.

5.Çok Yüzeyli Kullanım: Dent çektirmemiz çok yönlüdür, bu da otomobillerde, motosikletlerde, buzdolaplarında, çamaşır makinelerinde ve daha fazlasındaki ezikleri onarmak için idealdir.İster profesyonel ister kendin yap olun, bu aracın kullanımı kolay ve verimlidir.

Esnek araba göçük çektirmemizle arabanızdaki ezikleri zahmetsizce çıkarın!Koruyucu etkisi ve araba boyasına zarar vermemesi ile bu alet, maliyetli onarımları önlemek için mükemmel bir çözümdür.Tamir atölyesine gitmenin zorluğuna elveda deyin ve en yüksek oranlı çektirmemizi evde kullanın.

Özellikler:

1. Ürün Adı: Dent Çektirme

2. Ürün malzemesi: pc

3. Ürün ağırlığı: yaklaşık 20g

Ürün Listesi:

10 * Dent Çektirme

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Dent Çektirme