Okul Malzemeleri

30 Adet DIY Akrilik Yer İmi Boş Şeffaf Yer İmi Püskül Yer İmi Seti Dizüstü Bilgisayar, Parti Dekorları

₺124.26 ₺345.38
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w31820

1. Boş yer imi tasarımı: 3 farklı şeffaf yer imi şekli size daha fazla DIY seçeneği sunar, çizebilir, yazabilir veya bazı çıkartmalar koyabilirsiniz, boş her şey demektir, sadece hayal gücünüzü gösterin.İpucu: kullanmadan önce koruyucu filmi çıkarın)

2.Malzeme: Akrilikten yapılmış, yüksek işçilik seviyesi iyi şeffaflığını sağlar, kalınlığı sadece 0,03 inçtir (yaklaşık 0,13 cm), dayanıklı ve su geçirmezdir ve pürüzsüz kenarlar ellerinizi kesmez.

3.6 Renk Püskül: Daha fazla renk daha fazla kombinasyon anlamına gelir, yer imlerini süslemek için püskülü kullanabilirsiniz veya çanta, anahtarlık veya telefon süsü aksesuar olarak kullanıma uygun DIY dekorasyon için kullanılabilir...

4.Çoklu kullanım senaryoları: okurken bazı notlar yazın, anahtarlık olarak kullanılabilir, bilgilerinizi bagaj etiketi olarak kullanılmak üzere yer imlerine bırakın...DIY akrilik boş yer imleri, bu aile günü veya okuldan sonra iyi bir aktivite için olacaktır.

Renk: Şeffaf

Malzeme: akrilik

Paket içeriği:

30 x yer imleri ( 3 çeşit )

30 x püskül ( 6 renk )

1 rulo x kenevir halat

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin