Oto Yıkama ve Bakım

Araba Balmumu Lehçe 84g Hızlı Çizik Silgi Kiti Araba Çizik Sökücü Lehçe ve Boya Restoratör Kolayca Tamir Boya Çizikler Çizikler

₺116.80 ₺233.61
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w4982

Açıklamalar:

1. Temizleyiciyi doğrudan istenen alana uygulamanız yeterlidir ve yağlı sorun çözülebilir.

2. Nihai araba boyası çizik tamir kitimiz tüm boya ve renklerde kullanım için güvenlidir.Herhangi bir şeffaf kat, tek veya çok aşamalı boyada güvenle kullanabilirsiniz!

3. Kumaş, bitmiş deri, cam, kauçuk, metal, jel kaplama vb.Araçlar gibi çeşitli yüzeyler için uygundur.

Özellikler:

Adı: Scratch ajan

Ağırlık: 84g

Boyut: 16. 3x6. 4x4. 3 cm / 6. 42x2. 52x1. 69in

Ambalaj listesi:

Çizik ajan * 1

Sünger silin*1

Nazik ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

7. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Etkili bir şekilde çıkarın】 Araba çizik onarımı, yağ, kir ve inatçı lekeleri etkili bir şekilde temizler ve yüzeyi besler.Özel sürtünme bileşiği, boyanızdaki su lekelerini, oksidasyonu ve diğer kirleticileri giderecektir!

2.【Yeni Gibi Görün】 Arabalar için araba Balmumu Cilası, arabanın her yerinde kullanılabilir.Çok amaçlı köpük temizleyici sprey, çizilmelere karşı mücadelede en iyisidir ve aracınızın iç kısımlarını yenileri gibi gösterir!

3.【Kullanımı Kolay】 Çizik ve Girdap Çıkarıcıyı doğrudan istenen alana püskürtün.Çizik olana kadar bir havlu veya süngerle silin removed.No durulamak gerekiyor.

4.【Küçük Boyut】 Bu Çok Amaçlı Çizik Giderici fazla yer kaplamaz space.It eve veya arabaya yerleştirilebilir ve ürünün küçük boyutu ve hafifliği nedeniyle taşıması kolay olabilir.

5.【Yaygın Olarak Uygulanabilir】Araba Çizik Sökücü ağır hizmet tipi, Araçlarda çok çeşitli yüzeyler için uygundur ve daha fazlası.Kumaş, bitmiş deri, cam, kauçuk, metaller, jel kaplama vb.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Araba Çizik Sökücü
  • Harici Test Sertifikası : ce
  • Ürün Hacmi : 80G
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Özel Özellikler : onarım boyası
  • Ürün Ağırlığı : 84g