Oto Yıkama ve Bakım

Araba Geri Sıvı Dayanıklı Otomatik Plastik ve Deri Temizlik Maddesi Verimli Su Leke Çıkarıcı Kalıcı Hava Koşullarına Karşı Koruma

₺100.78 ₺201.38
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w26290

Mermi Noktaları:

1. Anti-UV Tasarımı: Araba Restoratörünün su bazlı formülü çabuk kurur ve sert darbelere karşı koruyucu bir kalkan görevi gören UV ışınlarına dayanıklı bir tabaka oluşturur. weather.No yağ geride kalır ve aracınız zararlı elementlerden güvende kalır.

2. Koruma Sağlayın: Araba Restoratörlü donuk, oksitlenmiş araba parçalarına elveda deyin.Koruyucu bir seramik kaplama oluşturan bu yenilikçi formül, yıpranmış parçalara renk ve parlaklık enjekte eder.

3. Basitçe Kullanın: Car Restorer'ı kullanarak aracınızın görünümünü kolaylıkla canlandırın.Yüzeyleri temizleyin ve kurulayın, süngere 2-3 damla uygulayın ve parçalara eşit şekilde yayın.

4. Değişken Uygulama: Araba restoratörü, aracınızın çatılarının, kapı kollarının, tamponların, aynaların, gösterge panelinin parlaklığını ve rengini geri yükleyebilir ve more.It kullanımı kolaydır ve farklı yüzeylerde çalışır.

5. Kolayca Taşıyın: Bu araba restoratörü 50 ml kapasiteye ve hafif bir tasarıma sahiptir, bu da depolamayı ve taşımayı kolaylaştırır.Aracınızın parlaklığını ve güzelliğini geri kazanmak için her zaman ve her yerde kullanabilirsiniz.

Tanım:

Aracınızın boyanmamış parçalarını Araba Geri Kazanım Sıvımızla canlandırın.Çabuk kurur ve uzun ömürlü bir seramik kaplama oluşturur.Kapı kolları da dahil olmak üzere toz ve döküntülerin yüzeylerini kolayca temizleyin ve kurulayın.Hareket halindeyken rötuşlar için uygun şekilde taşınabilir.Kullanımı kolay geri kazanım sıvımızla donuk araba parçalarına elveda deyin.

Belirleme:

1. Adı: Araba Restoratör

2. Fonksiyon: araba iç temizliği, yenileme, toz geçirmezlik

3. Kapasite: 50 ml

4. Brüt ağırlık: (yaklaşık.)64,5 g

5. Paket boyutu: (yaklaşık.)3.5*5*9.4 cm/1.38*1.97*3.7 inç

6. Ürün boyutu: renovator: (yaklaşık.)3 * 9.3 cm / 1.18 * 3.66 inç

7. Sünger boyutu: (yaklaşık.)7*3*1.5 cm/2.76*1.18*0.59 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Restoratör

1 * Sünger

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : Anti-Uv Tasarım
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı : 65g
  • Öğe Türü : Deri ve Döşeme Temizleyici
  • Malzeme Türü : Sıvı
  • Ürün Hacmi : 50ml