Güvenlik ve Koruma

Dolap Kapı Mandalı Anahtarsız şifreli kilitli dolap Mekanik 3 Haneli Şifre Dolap Kilidi Mutfak Dolabı İçin

₺214.05 ₺345.20
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2497

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

Güvenlik Her şeyden Önce Gelir: Ailenizin ve eşyalarınızın güvenliği söz konusu olduğunda, uzlaşmaya yer yoktur!Bu şifreli kilit kapı mandalı, güvenli, güvenilir ve eşyalarınızı meraklı ellerden koruyan sezgisel bir tasarıma sahiptir.

Dayanacak şekilde üretilmiştir: Kapı kilidimiz, aşınmaya, hasara veya dış etkenlere karşı çok dayanıklı ve dayanıklı olan yüksek kaliteli çinko alaşımından yapılmıştır.Metal kapı kilidi yıllarca sürecek.

Kullanışlı Anahtarsız Tasarım: Bu çekmece kilidi ile anahtarı yanınızda taşımak zorunda kalmayacaksınız!Kasa kilidi, koruma ve güvenliği en üst düzeye çıkarmak için kolayca ayarlanabilen ve değiştirilebilen 3 basamaklı sayısal şifreye sahip anahtarsız bir sisteme sahiptir.

Zahmetsiz Kurulum: Dolap kapı kilidi, kolay montaj için gerekli kurulum donanımıyla birlikte uygun bir pakete gelir.Ayrıca, kilit mandalı, kurulumu kolay bir esinti haline getiren talimatlar içerir!

Geniş Uyumluluk: Kapı mandalı kilidi son derece çok yönlüdür ve mutfak dolabı kapıları, çekmeceler ve dolapların yanı sıra dolaplar, depo odaları, kasalar, tonozlar, odalar, kulübe veya garaj kapıları dahil olmak üzere hem sol hem de sağ açık kapılarda kullanılabilir.

Renk: Siyah / Gümüş

Malzeme: çinko alaşım

Paket içeriği:

1 x Dolap Kapı Mandalı

1 x Montaj vida kiti

1 x İngilizce kılavuzu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin