Güvenlik ve Koruma

2X S9 L3 + RT8537 Boost Modülü Hash Kurulu Onarım Güç Boost Kurulu 2A 3.7-5 V İçin 14.2 V

₺45.83 ₺67.44
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w5353

Akış genişletme MOS tüpünü benimseyin.

Çıkış akımı, 2A Schottky diyotları kullanılarak 1,5 A'ya kadar çıkabilen nominal 1a'ya genişletilir ve denge yeniden şarj edilir.

Devre tasarımı elektrolitik kapasitörler ve tantal kapasitörler gerektirmez (elektrolitik kapasitörlerin ömrü kısadır ve tantal kapasitörler patlayabilir).Şu anda üst düzey devrelerde kullanılan üç seramik kondansatör kullanılmaktadır.

Dalgalanma çok düşük, sadece onlarca milivolt ve sektördeki dalgalanmaların çoğu 500 milivolta ulaştı, bu da ekipmana görünmez bir hasara neden olacak ve ekipmanın anormal çalışmasına veya hasar görmesine ciddi şekilde neden olacak.

Aynı yük gösterge ışığı ve düşük voltaj göstergesi (akü voltajı 2.7 V'den az olduğunda, akü voltajı 2.7 V'den büyük olduğunda gösterge ışığı yük altında söner, akü voltajı 2.7 V'den büyük olduğunda gösterge ışığı yanar ve gösterge ışığı yanacaktır. yük olmadığında biraz kapalı.parlak)

Devre dönüşüm verimliliği yüksektir.Verimlilik yüksek olduğunda %90'ı aşar.Tek hücreli bir lityum pilin verimliliği de %80'den fazladır.Bazı meslektaşlarının aksine, verimlilik sadece %60-70'dir.

Giriş düşük güç ters bağlantı koruması, pilinizde 2A koruma levhası varsa, giriş güç kaynağının pozitif ve negatif kutupları tersine çevrildiğinde koruma levhası koruyacaktır.Koruma levhası olmadığında veya giriş akımı 2a'dan büyük olduğunda, giriş ters bağlantı korumasının Başarısız olacağını ve modüle zarar vereceğini unutmayın.

Düşük sakin akım, yeni sürüm, sakin akım 100'den az olacaktır microamperes.No bataryaya bağlanmak için anahtar gereklidir.

Malzeme: pcb

renk: yeşil

Paket içeriği:

2 * boost modülü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin