Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Ayakkabı Çorapları Yürüyüş İçin Su Geçirmez Bacak Muhafızları Yılan Çorapları Bacak Örtüsü Nefes Bacak Koruyucuları Yılan Isırığı Koruma

₺466.66
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1873

Kayak yaparken karı botlarınızdan uzak tutmak için güvenilir bir çözüm mü arıyorsunuz?Su geçirmez bacak tozluklarımız dayanıklılık sağlar ve yukarıdan kar yağmadığından emin olmak için tasarlanmıştır.Hafif ve esnektir, bacaklarınıza uyacak ve yamaçlarda maksimum koruma sağlayacak şekilde kolayca ayarlanabilirler.

Ürün Adı: Su geçirmez Bacak Çorapları

Ürün ağırlığı: S: 131g, M: 154g, L: 162g

Malzeme: 600D naylon Oxford kumaş

Renk: Siyah

Paket Listesi:

Su geçirmez Bacak Çorapları x 1 Çift

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı ve Su Geçirmez: 600D naylon oxford kumaştan ve yırtılmaz malzemeden yapılmış olan bu bacak tozlukları, dayanıklılık sağlar ve açık hava etkinliklerinin ve en keskin kayaların zorluklarına dayanır.Şiddetli yağmurda bile kuru kalın ve su geçirmezlik özelliği ile en kalın dikenlerden serbestçe yürüyün.

2.Kar Koruması: Su geçirmez bacak tozluklarımızla maksimum kar koruması sağlayın.Her iki tarafta reflektörler, ayarlanabilir TPU kayışı ve kaymayı önlemek için önyükleme kancası bulunur.Üst kenardaki büzme ipi, karın yukarıdan içeri girmediğinden emin olarak rahat bir uyum sağlar.Gelişmiş görünürlük ile karanlıkta güvenliği en üst düzeye çıkarın.

3.Dış Mekan Esnekliği: Bacak tozluklarımız nem, kar ve taşlardan hafif ve esnek koruma sağlayarak serbestçe hareket etmenizi ve terlemenizi sağlar.Mükemmel nefes alabilirlik sizi rahat ettirir.Hareketinizi engellemeden ıslak ve kirli koşullara karşı nihai savunma.

4.Ayarlanabilir Konfor: Su geçirmez bacak tozluklarımız her vücut tipine mükemmel uyum sağlar.Üç boyut seçeneği ve açık elastik kordon tokası ile rahat ve esnektirler.Bacaklarınızın şekline uyacak şekilde kolayca ayarlayabilir ve alttaki ayarlanabilir toka ile sabitleyebilirsiniz.

5.Çok amaçlı Tozluklar: Bu su geçirmez bacak tozlukları sadece açık hava kayağı için değil, aynı zamanda bisiklet, tekne gezintisi, dağcılık, yürüyüş ve hatta çöl kumu koruması için de uygundur.Balık tutuyor, avlanıyor veya keşfediyor olun, bu tozluklar bacaklarınızı her türlü hava koşulunda kuru ve rahat tutacaktır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Diğerleri