Kamp ve Doğa Yürüyüşü

Izgara Maşa Şömine Maşa Kömür Maşası Karbon Yangın Pense Taşınabilir Ve Ağır Yakacak Odun Kapmak Kamp Kamp Ateşi

₺51.60 ₺73.77
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w84090

Köpekbalığı Dişi Tasarımlı Kömür Maşası - Paslanmaz Çelik, Kaymaz, Kamp ve Seyahat için Mükemmel

Bu dayanıklı paslanmaz çelik maşalarla kömürü kolayca alın ve ters çevirin.Köpekbalığı dişi tasarımı sağlam bir tutuş sağlar ve kaymayı önler.Kamp ve seyahat için ideal olan bu maşalar hafiftir ve temizlenmesi kolaydır.

Belirleme:

Adı: BARBEKÜ Maşa

Malzeme: paslanmaz çelik

Renk: Gümüş

Boyutu: yaklaşık 31 * 2 cm / 12.60*0.79 in

Ağırlık: yaklaşık 95g

Ambalaj listesi:

BARBEKÜ Maşası*1

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.No Daha Fazla Kömür Karmaşası: Bu maşalar, kömürü kolaylık ve kararlılıkla almanızı ve taşımanızı sağlayan güçlü bir köpekbalığı dişi tasarımına sahiptir.Kömürün kayması veya düşmesi konusunda bir daha endişelenmenize gerek kalmayacak.

2.Güvenilir ve Uzun ömürlü : Bu kömür maşaları, solmayan ve paslanmayan paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır.Izgara, pişirme veya yakacak odun işleme için güvenilir ve uzun ömürlü aletlerdir.Yüksek sıcaklıkları ve sık kullanımı kolaylıkla kaldırabilirler.

3.Izgara için mükemmel: Bu kömür maşaları aile yemeği, kamp veya herhangi bir ızgara etkinliği için idealdir.Odun kömürü, yakacak odun veya diğer yakıtları kolaylıkla ve güvenle almanızı sağlar.Parmaklarınızı incitmeden sıcak yemek servis etmek istediğinizde yemek odasında da kullanılabilirler.

4.Taşınabilir Tasarım: Bu kömür maşalarının kullanımı kolay ve taşınabilirdir, böylece onları açık hava maceralarınızda yanınıza alabilirsiniz.Hafiftirler, sadece yaklaşık 95 gr ağırlığındadırlar ve sırt çantanıza veya valizinize sığabilirler.Bu kullanışlı kömür maşaları ile barbekünüzün tadını çıkarın.

5.Anti-klip Kavrama : Bu kömür maşası, ellerinizi sıcaktan uzak tutmanızı sağlayan basit bir tasarıma sahiptir charcoal.It bazı küçük şeyleri zahmetsizce kaldırabilen uzun bir tutamağa ve sizi yanıklardan koruyan kaymaz bir tutamağa sahiptir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • kalıp : Barbekü Maşası
  • Tek kullanımlık : No
  • Ateşleme Cihazı ile veya Değil : Dahil değildir
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Gaz Sobası
  • Malzeme : Paslanmaz Çelik