Ev & Bahçe

Merry Christmas Afiş Hafif Parti Süslemeleri Noel Posteri Tatil Dekorasyon İçin Yılbaşı Hediyeleri Parti Malzemeleri

₺136.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w145455

Mermi Noktaları:

1.Sağlam malzeme: Yüksek kaliteli karton malzemeden yapılmış, sadece hafif değil, aynı zamanda birden çok kez kullanılabilecek kadar sağlamdır.Depolama için kolayca katlanabilir olan bu afiş, pişman olmayacağınız olmazsa olmaz bir tatil öğesidir.

2.Çok yönlü Kullanım: Ev veya dış mekan kullanımı için uygun olan bu Mutlu Noeller afişi, herhangi bir partiye, etkinliğe veya kutlamaya şenlikli bir dokunuş katar.Telefonu kapat ve tatil sezonunun neşeli ruhunun tadını çıkar.

3.Montajı Kolay: Montajı kolay Merry Christmas Afişimizle tatiller için zahmetsizce süsleyin, sadece sizinle DIY eğlencesinin tadını çıkarın!Onları ağaçlara, duvarlara, pencerelere, kapılara, yemek masalarına ve festival dekorunda ul-timate için istediğiniz yere asın.

4.Mutlu Bir Atmosfer Yaratın: Mutlu Noeller Afişimizle tatil şenliklerini geliştirin, neşeli bir ortam yaratın ve arkadaşlarınızla ve ailenizle anıları yakalamak için mükemmel bir fotoğraf kabini arka planı olarak hizmet ederek Noel partinizin tadını sonuna kadar çıkarmanızı sağlayın.

5.Harika Hediye: Herkesin seveceği rahat bir atmosfer yaratırken festival ruhunu geliştirmek için özenle hazırlanmış yüksek kaliteli Merry Christmas afişimizle Noel dekorunuzu öne çıkarın.

Tanım:

Katlanabilir parti afişimizle Noel partinize başlayın!Evinizin ağaçlarını, duvarlarını, pencerelerini, kapılarını, yemek masalarını ve parti atmosferini iyileştirmek istediğiniz diğer alanları süslemek için mükemmeldir.Birden çok kez kullanın ve kolay saklama için kolayca katlayın.Bu parti afişi de sevdikleriniz için harika bir hediye!

Belirleme:

1. Malzeme: kağıt

2. Boyut:

Stil 1: Üçgen: about16 * 19.5 cm/6. 29x7. 67 inç

Stil 2: Noel ağacı: yaklaşık 20.5*25.5 cm / 8. 07x10. 03 inç; Noel kartı: yaklaşık 26*19 cm / 10. 23x7. 48 inç

3. Süreç: makine işleme

Ambalaj Listesi:

Mutlu Noeller Afiş*1 set

Not:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Elektronik : no
  • Model Numarası : Mutlu Noeller Afişi
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Toptan Satış Türü : Evet (>50 Adet)
  • Türü Ayarla : no