Ev & Bahçe

Cadı Kazanı Siyah Şeker Kovası Kolu ışıkları Büyük Cadı Kazanı Tripod Cadılar Bayramı Şeker Tutucu Pot Kova

₺404.25 ₺577.50
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w246389

Renkli ışıklı bir tripoddaki cadı kazanımız şenlik ateşleri, partiler ve barlar düzenlemek için mükemmeldir, bu kazan Noel, Cadılar Bayramı ve diğer festivaller için de harikadır.Kolay kurulum için tripodu açın.

Belirleme:

Ürün boyutu:

Genişletilmiş boyut: 78 cm yüksek / 30.71 inç

Pot çapı: 20 cm/7.87 inç

Paket Listesi:

Cadılar kazan tripod üzerinde ışıkları ile*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şenlik Ateşi Partisi Olmazsa Olmaz: Işıklı tripodlu cadı kazanımızla her etkinlikte sıcak ve romantik bir atmosfer yaratın.Şenlik ateşleri, partiler, barlar ve her türlü toplantı için mükemmel olan açık hava şenlik ateşinin etkisini simüle edin.

2.LED Renkli ışıklar: LED ışıklı tripod üzerindeki cadılar kazanımızla Cadılar Bayramı ekranınızın büyüsünü açığa çıkarın.Kırmızı, yeşil, mavi ve daha fazlasının çarpıcı tonlarını yayan bu kazan, bayram kutlamalarınız için mükemmel, büyüleyici bir atmosfer yaratır.

3.Şenlikli Dekorasyon: Şenlik ateşi partileri ve Cadılar Bayramı ve Noel gibi tatil kutlamaları için mükemmel olan ışıklarla süslenmiş tripoddaki bu kazan ile dış mekan dekorunuzu yükseltin.Verandanızı, verandanızı, çimlerinizi veya barınızı tuhaf bir harikalar diyarına dönüştürün.

4.Çok Amaçlı: Işıklı tripoddaki bu cadı kazanı ile şenliği kucaklayın, şeker kovası ve parti pervanesi olarak ikiye katlayın.Kabı çikolata, şekerleme, kurabiye ve diğer ikramlarla doldururken sevdiklerinizle anları yakalayın.

5.Kurulumu Hızlı: Kazanı tripoda asın ve açın legs.No aletlere ihtiyaç var.Herhangi bir ürkütücü durum için mükemmel olan yerleşik ışıklara sahip cadı kazanının ürkütücü atmosferine dalın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Elektronik : no
  • Model Numarası : Işıklı Tripod üzerinde Büyük Kazan
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Plastik
  • Neden : Ramazan Bayramı