Ev & Bahçe

Light Up Kapı Cadılar Bayramı Işareti Grim Reaper mutlu Cadılar Bayramı ön kapı ahşap hoş geldin yazısı LED ışıkları ıle noel partisi dekorasyon

₺240.69 ₺481.37
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w138846

Tanım:

İnce hazırlanmış ışıklı Cadılar Bayramı Kapı Tabelamızla ürkütücü mevsime hoş geldiniz.Mükemmel işçilik ile odanıza güçlü bir Cadılar Bayramı atmosferi katar.Duvar süslemeleri için mükemmel, tabelamızın Cadılar Bayramı dekorunuzu aydınlatmasına izin verin.

Belirleme:

Malzeme: ahşap

Boyutu: yaklaşık 22.5 * 18.5 cm/8.86*7.28 in

Renk: Biçici lamba (2 adet AAA pil olmadan)

Uygulanabilir festivali: Cadılar Bayramı

Uygulanabilir hediye veren durumlar: parti toplama

Ambalaj Listesi:

Işıklı Cadılar Bayramı kapı işareti x 1 (2 adet AAA pil dahil değildir)

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Üstün İşçilik: Cadılar Bayramı kapı tabelamız yüksek kaliteli ahşap malzemeden yapılmıştır ve zarif detayları sergilemek için titizlikle üretilmiştir.Olağanüstü işçiliği ile sağlam, hava koşullarına dayanıklı ve çizilmelere karşı dayanıklıdır, bu da Cadılar Bayramı dekorunuza uzun ömürlü bir katkı sağlar.

2.Hauntingly Benzersiz: Cadılar Bayramı dekorunuzu bu eşsiz kapı tabelasıyla yükseltin.Cadılar Bayramı temalı tasarım ürkütücü bir ton belirliyor ve Azrail gizemli bir dokunuş katarak onu Cadılar Bayramı tutkunları için olmazsa olmazlardan biri haline getiriyor.

3.Işıklı Ahşap tabela: Bu ışıklı ahşap tabela, karanlıkta parlayan mutlu Cadılar Bayramı harflerine sahiptir ve ürkütücü partiniz için mükemmel bir duvar dekorasyonu haline getirir.Arkadaşlarınız ve ailenizle eğlenceli anları yakalamak için bir fotoğraf pervanesi olarak da kullanabilirsiniz.

4.Çok Yönlü Şenlikli Dekorasyon: Bu Cadılar Bayramı kapı işareti, odanıza, oturma odalarınıza, restoranlarınıza, ofislerinize, temalı partilerinize, perili evlerinize, yatak odalarınıza ve diğer yerlere şenlikli bir atmosfer katmak için mükemmeldir.

5.Şaşırtıcı Hediye: Her şeye eğlenceli bir dokunuş katan bu Cadılar Bayramı kapı tabelasıyla hile yapanları memnun edin entrance.It ayrıca doğum günleri, yeni eve taşınma partisi ve diğer şenlikli günler için harika bir hediye olur.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Neden : Cadılar bayramı
  • Elektronik : no
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : pamuk