Oto Yıkama ve Bakım

Emniyet Çekiç, Güvenli Çekiç Cam Kesici, Cam Kesici Ve Emniyet Kemeri Kesici, Araba Acil Kaçış Aracı Kolay Kurulum Kullanımı Kolay

₺153.32 ₺251.31
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1285

Çok Amaçlı Acil Durum Aracı-Araba Güvenlik Aracı Sadece bir Cam Kırıcı değil, aynı zamanda Emniyet Kemeri İşlevi Gören çok Yönlü bir Araçtır Cutter.Be Bu temel araçla hızlı ve güvenli acil çıkışlar için hazırlanmıştır.

Kompakt ve Taşınabilir Tasarım-Mini ve Basit Tasarımı ile Araç Güvenlik Aracı Yalnızca 3,46 inç Ölçülerindedir ve nereye Giderseniz gidin Yanınızda Taşımayı Kolaylaştırır.Her zaman ulaşabileceğiniz Hayat kurtaran bir Araca sahip olduğunuzdan emin olun.

Üstün Kalite ve Dayanıklılık-Yüksek Kaliteli Malzemelerden Üretilen Araç Güvenlik Aracı, Dayanacak şekilde Üretilmiştir.Sağlam Yapısı, en Zorlu durumlara Dayanabilmesini Sağlar ve en çok ihtiyacınız olduğunda size güvenilir bir Alet sağlar.

Zahmetsiz Araba Kaçışı-Kesicinin U şeklindeki ağzı, emniyet Kemeri ile hizalanacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır ve acil durumlarda kolayca ve hızlı bir şekilde çıkarmanızı sağlar.Araç Güvenliği Aracının Yenilikçi Tasarımını kullanarak Aracınızdan Kolaylıkla ve Hızla Kaçın.

Camları Güvenle Kırın - Camları Su Altında Kırmak için Gerekli Güce Sahip Olmayan Geleneksel Emniyet Çekiçlerinin Aksine, Araç Güvenlik Aracı Camları Saniyeler içinde Kırmak için Gerekli Gücü Sağlar.Bu Güvenilir araçla aracınızdan hızlı ve güvenli bir şekilde kaçabileceğinizi bilerek Huzur Yaşayın.

Renk: kırmızı / Gümüş / Siyah / Mavi

Malzeme: Metal

Paket içeriği:

1 x Emniyet Çekiç

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin