Elektrikli El Aletleri

7 Paket Naylon Filament Aşındırıcı Tel Fırça Tekerlek ve Fincan Fırça Seti Naylon Fırça İle 1/4 İnç Hex Shank, naylon Matkap Fırça Seti

₺331.60 ₺676.79
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w12369

7 Paket Naylon Filament Aşındırıcı Tel Fırça Tekerlek ve Fincan Fırça Seti Naylon Fırça İle 1/4 İnç Hex Shank, naylon Matkap Fırça Seti

Ne alırsın - - - Naylon fırça seti 75mm + 50mm naylon disk fırçası, 75mm + 63mm + 50mm naylon tencere fırçası ve naylon 30mm + 25mm fırça fırçası içerir.Pas, korozyon ve rengi gidermek için kullanılabilir ve birçok ihtiyacınızı karşılayacaktır.1/4 İnç mil tüm matkaplara uyar.

Tel fırçalardan daha güvenli - - - Sentetik, kimyasallara dayanıklı naylon kıllar tel fırçalardan daha güvenlidir ve normal koşullar altında ne yener ne de korozyona uğrar, sokar, paslanır veya düşer.

Yüksek kalite - - - naylon fırçalar, yumuşak ve esnek olan yüksek kaliteli naylon elyaflardan yapılmıştır.Aşınmayı önlemek ve aşınmayı azaltmak için alüminyum oksit parçacıkları eklenir.Kullanıcı için maksimum güvenlik, nazik temizlik ve fırçanın uzun kullanım ömrü.

Çok yönlü uygulama - - - ahşabı parlatmak ve çapak almak için fırça seti.Renk, korozyon, ter oksit, yüzey pası ve metal yanıklarını gidermek için de kullanılabilir.Paslanmaz çelik, ahşap, alüminyum, fayans, taş yüzeyler vb.Üzerinde kullanılabilir.

Son Derece Yüksek Çalışma Mukavemetine Sahip Olabilir --- Naylon fırçanın sağlam 1/4 inç sapı 4500RMP hıza dayanır.İstikrar ve güvenlik garantisi.Naylon kompozit sırdan yapılmış aşındırıcı tel fırçaların uzun süreli kullanımı kırılma ve değiştirme riskine neden olmaz.

Renk: Kırmızı

Malzeme: naylon

Paket içeriği:

7 x naylon fırça

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Güç Kaynağı : Elektrik
  • Tip : Tezgah Değirmeni
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Xzante'nin