Elektrikli El Aletleri

Hava fırçası seti Kompresörü, 30PSI Airbrush Tabancası Şarj Edilebilir Taşınabilir El Akülü Hava Fırçası, Dövmeler, Kozmetik

₺499.82 ₺666.55
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w93702

Hava fırçası seti Kompresörü, 30PSI Airbrush Tabancası Şarj Edilebilir Taşınabilir El Akülü Hava Fırçası, Dövmeler, Kozmetik

30 PSI Maksimum Basınç: Bu airbrush 3 hava basıncına (18psı, 25psı ve 30psı) sahiptir, kendi istediğiniz hava basıncına ayarlanabilir, bu airbrush'ın nozulu sadece 0,3 mm'dir, makyaj, manikür, saç kesimi, dövme, el sanatları, kek dekorasyonu vb.İçin mükemmeldir.

Taşınabilir Akülü hava fırçası seti: Bu hava fırçası seti, farklı kapasitelerde (5CC, 20CC ve 40CC) 3 boya kabı, temizleme fırçası seti, 1 damlalık, eldiven içerir ve hem yeni başlayanlar hem de deneyimli ressamlar için en iyi araçtır.

Çift etkili fonksiyon: Makineyi başlatmak için açma/kapama düğmesine basın ve ardından farklı hava basıncını ayarlamak için düğmeye basmaya devam edin, tetiği geri itin, gaz püskürtülür, çalışmayı durdurmak için bırakın, airbrush'ın sonu boya miktarını kontrol edebilir, israfı azaltabilir.

Pil: Airbrush şarj etmek için bir tip-c şarj kablosu ile donatılmıştır, yanınıza alabilirsiniz, lütfen airbrush'ı kullanmadan önce tamamen şarj edin.Pil 60 dakikadan fazla sürekli çalışabilir, USB ve mobil güç şarjını destekleyebilir, airbrush'ı korumak için airbrush'ı istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz, lütfen şarj ederken kullanmayın.

Airbrush'ımız tekrar tekrar test edildi, sadece üretim hattını optimize etmekle kalmadı, aynı zamanda el konforunu artırmak için ergonomik olarak tasarlandı, basit ve pratik kullanım, kullanımı kolay, diğer benzer ürünlerle karşılaştırıldığında, airbrush setimizi kullanarak daha rahat bir deneyim elde edeceksiniz.

renk: Siyah

malzeme: metal

Paket içeriği:

1 x Hava Fırçası

1 x El kompresörü

1 x 5CC Metal bardak

1 x 20CC Plastik bardak

1 x 40CC Plastik bardak

1 x Temizleme fırçası

1 x Damlalık

1 x Şarj Kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : NOYAFA