Evcil Hayvan Ürünleri

Yükseltilmiş mama kasesi s Kediler İçin Yükseltilmiş Paslanmaz çelik mama kasesi Yükseltilmiş Kedi besleme kaseleri kaymaz evcil hayvan maması Ve Su Kaseleri

₺253.17 ₺361.59
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w1105

Kedi arkadaşınıza daha iyi sindirime yardımcı olan rahat bir yemek pozisyonu sağlamak için tasarlanmış Yükseltilmiş Kedi Kasemiz.Şık tasarımı ile bu kedi kasesi, kedinizin farklı ihtiyaçlarını karşılayan hem hijyenik hem de kullanışlıdır.Taşıması ve saklanması kolay, kedinizi dışarıda beslemek için mükemmel bir çözümdür.

Belirleme:

Ürün adı: Yükseltilmiş Kedi Kase

Malzeme: paslanmaz çelik + ahşap

Tek kase: yaklaşık 23.5x15x16 cm/9. 25x5. 91x6. 3 inç

Çift kase: yaklaşık 42x17x20 cm/16.54x6. 69x7. 87 inç

Ambalaj Listesi:

Seçenek1: 2 kase + 1 kase rafı

Seçenek2: 1 kase + 1 kase rafı

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş Konfor: Yeni kedi kasemizin yüksekliği, yiyecek dökülmesini önleyerek, bölgenin temizliğini koruyarak, rahat bir yemek pozisyonu vererek ve tüylü arkadaşınız için boyun basıncını azaltarak daha iyi bir beslenme deneyimi sağlar.

2.Geliştirilmiş Kedi Sağlığı: Hem yiyecek hem de su için mükemmel olan paslanmaz çelik kasesi ile yükseltilmiş kedi kasemizin avantajlarını yaşayın.Kedinizin hijyenini kontrol altında tutarak, temizlenmesi ve değiştirilmesi kolay özelliği, daha iyi duruş ve sindirimi teşvik ederken kolaylık sağlar.

3.Ayarlanabilir Konfor: Ayarlanabilir yükseltilmiş bir kase ile kedinizin yemek deneyimini uyarlayın.Ayarlanabilir tasarım, evcil hayvanınızın boyuna ve tercihlerine bağlı olarak daha iyi sindirim ve daha az boyun gerginliği sağlar.

4.Kullanımı ve Saklanması Kolay: Yükseltilmiş kedi kasemiz, sökülmesi ve montajı kolaylığıyla değerli tezgah veya taban alanından tasarruf sağlar design.It ayrıca hafif, kompakt ve saklaması kolaydır, bu da onu dış mekan sahipleri için mükemmel yerden tasarruf sağlayan bir çözüm haline getirir.

5.Çok Amaçlı ve Çok Yönlü: Bu ayarlanabilir ve açılı yükseltilmiş kedi kasesi, kediler ve küçük köpekler için çok yönlü ve ergonomik besleme çözümleri sunarak yemek sırasında rahatlık ve rahatlık sağlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Şekil : Yuvarlatılmış