Evcil Hayvan Ürünleri

Köpekler İçin cilt Yatıştırıcı Özü Burun Özü Besleyici Hyaluronik Asit Özü Nemlendirir ve Yatıştırır Burun Kremi Kuru Çatlak İçin

₺68.55 ₺137.30
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w4702

Köpekler için nazik Kuru Burun Özümüz, kuru burunları nemlendirmek ve iyileştirmek için Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiştir.Yağsız formülü, her zaman, her yerde uygulamayı kolaylaştırır.Geniş bir uygulama yelpazesi ve kullanışlı ambalajı ile köpeğinizin burnunu hareket halindeyken sağlıklı ve rahat tutun.

Özellikler:

Proje tipi: Pet burun özü

Ürün içeriği: Hyaluronik asit, aloe, sophora flavescens, Ningxia muşmula

Net içeriği: 5 ml

Raf ömrü: 3 yıl

Uygulanabilir nesne: kediler ve köpekler için evrensel

Renk: Şeffaf

Liste:

1 * Hyaluronik asit pet burun özü

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Doğal Bakım: Yavru köpeğinizin burnunu Köpek Burnu Özünün doğalıyla besleyin formula.It nazik, tahriş edici olmayan ve zararlı maddelerden arındırılmış olduğundan, kullanımının güvenli olduğuna güvenebilirsiniz.Tüylü arkadaşına en iyisini ver!

2.Nemlendirici Destek: Hyaluronik asit ile aşılanmış köpek burun özümüz derin nemlendirme sağlar, burun don çatlamasını ve güneş yanığını önler ve sağlıklı, mutlu bir yavru için cilt yenilenmesini destekler.

3.Geniş Uygulama Yelpazesi: Köpek Burun Özü, yaraları iyileştirmeye, kuru ve çatlamış burunlardan kurtulmaya ve evcil hayvanı beslemeye ve korumaya yardımcı olan doğal ve güvenli bir formüldür. nose.It tüm köpekler ve kediler için uygundur ve evcil hayvanınızın onu yalaması konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

4.Kullanımı Basit: Evcil hayvanınızı Köpek Burun özümüzle şımartın.Sadece burnunuza küçük bir miktar uygulayın, hafifçe masaj yapın ve yağsız formülün burnunuza kolayca emmesine izin verin. skin.No burun bakımı uygulamak için daha fazla mücadele etmek artık sizin için kolay ve tüylü arkadaşınız için rahat.

5.Kolay taşıma: Küçük boyutu ve hafifliği ile bu köpek burun özü seyahat etmek için bir yük değildir with.It her mevsim evcil hayvan burun cilt bakımı için idealdir.Her yere kolayca taşıyabilir ve saklayabilirsiniz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Köpek Burun Özü