Fitness ve Vücut Geliştirme

Koşu fanny Paketi Su Kemerleri Telefon Kemer Egzersiz Koşu Bel paket çantası fanny Paketi Egzersiz Açık Havada Tırmanma Bisiklet

₺85.69 ₺231.37
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w10045

Telefon için koşu kemerimizle koşu veya bisiklet sürerken telefonunuzu ve diğer küçük eşyalarınızı güvende tutun.Koşu bel çantamız, antrenmanınıza odaklanırken eşyalarınızı hasardan korur.Kadınlar için koşu kemerlerimizin kemeri, rahat bir uyum sağlayarak egzersizinizi daha keyifli hale getirir.Güvenilir koşu kemerimizle antrenmanlarınız sırasında huzur bulun.

Belirleme:

Ürün adı: koşu kemeri

Uygulanabilir insanlar: unisex

Ürün malzemesi: naylon

Kemer tipi: Ayarlanabilir toka kemer

Ürün boyutu: 40 cm x 10.5 cm/15.7 x 4.13 in

Minimum uzunluk: 70 cm / 27.56 in

En uzun uzunluk yaklaşık olarak ayarlanabilir: 150 cm/59.06 in

Uygulanabilir senaryolar: koşu, bisiklet, dağ tırmanışı, balıkçılık ve diğer sporlar

Liste

koşu bel çantası x 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Su Şişesi Tutucusu: Koşu bandı, koşu, bisiklet, yürüyüş ve diğer açık hava etkinlikleri sırasında su şişelerini, cep telefonlarını, anahtarları ve diğer eşyaları güvenli bir şekilde tutabilen özel olarak tasarlanmış bir cebe sahiptir.

2.Güvenlik Geliştirme: Öne bakan yansıtıcı şerit tasarımı ve her iki tarafta yansıtıcı şeritler ile donatılmış Koşu Kemerimiz, karanlıkta görünürlüğünüzü artırarak gece koşuları sırasında güvenliğinizi sağlar.

3.Naylon Su Geçirmez Kumaş: Naylon kumaşın içine Likralı su geçirmez bir kaplamaya sahip yenilikçi koşu kemerimizle eşyalarınızı yağmura ve tere karşı koruyun.Neme dayanıklı tasarım, eşyalarınızı hasar veya izinsiz giriş olmadan güvende tutar.

4.No Sıkı veya Gevşek His: Kadınlar için koşu kemerlerinin kemeri oldukça elastiktir ve vücudunuza mükemmel uyum sağlar, bu da size sıkı veya gevşek bir his vermeden hareketlerinizi daha rahat hale getirir.Kemeri bel çevresi ihtiyaçlarınıza göre de ayarlayabilirsiniz.

5.Kablosuz Müzik Erişimi: Koşu Kemerimiz dahili bir kulaklık jakı ile tasarlanmıştır, böylece en sevdiğiniz melodilerin keyfini çıkarabilirsiniz hassle-free.No daha karışık teller veya dikkat dağıtıcı şeyler, sadece kesintisiz ve keyifli bir egzersiz deneyimi.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Koşu Kemeri