Elektrikli El Aletleri

1 ADET Hava Geçirmez Boya Koruyucu Saklama palet kutusu 16-Well Palet kapaklı kutu Mavi

₺190.39 ₺307.19
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w9695

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

Çok amaçlı mühürlü boya saklama paleti kutusu: Artık dağınık torbalarda boya boruları bulmak için biraz zaman harcamanıza gerek yok.Sadece boya rengi deposunu satın alın ve birçok sorunu çözmek için boyama araçlarını kullanabilirsiniz.Boya koruyucu kompakt bir yapıya, hafifliğe sahiptir ve taşıması kolaydır, bu da onu çocuğunuz için güvenli hale getirir.

kapaklı 16 delikli boya paleti: Renk kabı 16 bağımsız renk ünitesinden oluşur, her ünite 8 mililitreye kadar depolayabilir.Tüm renk setini getirmenize gerek yok, sadece her biri için yeterli rengi çıkarın use.It çeşitli suluboya resimler, guaj resimler, akrilik resimler, yağlı boya pigmentleri vb.İçin uygundur.Gerektiğinde, birlikte verilen kapak bir renk paleti olarak da kullanılabilir.

Fırça havzası içerir: 4.1x4.1x3.1 inç ölçülerinde katlanabilir bir fırça kabı içerir.Fincan üzerinde, kullanılmayan fırçaları kolayca takabilen ve alma ve yerleştirmeyi kolaylaştırabilen üç farklı boyutta üç fırça tutucu vardır.

Hava geçirmez ve neme dayanıklı: Hava geçirmez renk paleti tasarımı, suluboya resimlerin dökülmeden veya karıştırılmadan kutuda kalmasını, çocukların sırt çantalarını veya evrak çantalarını saklamasını sağlar clean.It ayrıca optimum renk kalitesini korur.

Temizlemesi ve bakımı kolay: Kolay temizlik için tasarlanmış, silikon conta üzerinde sıcak su kullanmaktan kaçınmak için plastik renk paletini ve silikon contayı ayrı ayrı durulayın.

Renk: mavi

Malzeme: Silikon, plastik, akrilik

Paket içeriği:

1 x Hava Geçirmez Boya Tasarrufu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : FGHGF'NIN sohbeti